Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mindössze ennyit ér nektek egy fiú?
A volt barátnőmmel szeptemberben jöttünk össze.Nagyon szerettem,mindent megtettem volna érte.Azt hittem viszonozza az érzéseimet.Egy hónapja,beszélgetés közben valahogy témába jött a szépsége.Én viccesen,kedvesen mondtam neki,hogy számomra ő a legszebb a világon,és alig tudom elhinni,hogy egy ilyen lány velem van.
Ő erre azt mondta,hogy nem is olyan szép..
Én azt válaszoltam,hogy dehogynem,képzeld még Pistinek(a másik osztály legjobb pasija) is bejössz.
3 nap múlva,teljesen váratlanul,kamu indokokra hivatkozva szakított velem és szakszerűen udvarolni kezdett Pistinek.2 hete összajöttek,a fiú már azóta megcsalta,veszekedtek de nem érdekli..
Tényleg lányok,nektek ennyit ér egy fiú aki szeret titeket? A belső francot se érdekel csak legyen jó pasi?
Én magas vagyok,izmos,de átlagos arcom van,kicsit csendesebb vagyok,Pisti(nem ez az igazi neve,csak a sztori miatt) magas és izmos szintén,viszont jóképű és népszerű.
Nagyot csalódtam most a lányokban.És még ő volt a legnormálisabb az lányismerőseim közt,nem volt r*banc..vagy ez törvényszerű,hogyha találtok egy magatokénál jobb pasit,akkor kirúgjátok? Engem az zavar,hogy Pisti kutyába se veszi,bunkó vele..
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!