Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mindössze ennyit ér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mindössze ennyit ér nektek egy fiú?

Figyelt kérdés

A volt barátnőmmel szeptemberben jöttünk össze.Nagyon szerettem,mindent megtettem volna érte.Azt hittem viszonozza az érzéseimet.Egy hónapja,beszélgetés közben valahogy témába jött a szépsége.Én viccesen,kedvesen mondtam neki,hogy számomra ő a legszebb a világon,és alig tudom elhinni,hogy egy ilyen lány velem van.

Ő erre azt mondta,hogy nem is olyan szép..

Én azt válaszoltam,hogy dehogynem,képzeld még Pistinek(a másik osztály legjobb pasija) is bejössz.

3 nap múlva,teljesen váratlanul,kamu indokokra hivatkozva szakított velem és szakszerűen udvarolni kezdett Pistinek.2 hete összajöttek,a fiú már azóta megcsalta,veszekedtek de nem érdekli..

Tényleg lányok,nektek ennyit ér egy fiú aki szeret titeket? A belső francot se érdekel csak legyen jó pasi?

Én magas vagyok,izmos,de átlagos arcom van,kicsit csendesebb vagyok,Pisti(nem ez az igazi neve,csak a sztori miatt) magas és izmos szintén,viszont jóképű és népszerű.

Nagyot csalódtam most a lányokban.És még ő volt a legnormálisabb az lányismerőseim közt,nem volt r*banc..vagy ez törvényszerű,hogyha találtok egy magatokénál jobb pasit,akkor kirúgjátok? Engem az zavar,hogy Pisti kutyába se veszi,bunkó vele..

17/F

2013. jan. 24. 20:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
36%
Nem mind1ik ilyen csak te egy haszonleső r*bancot fogtál ki ..
2013. jan. 24. 20:19
 2/17 anonim ***** válasza:
4%
Még ennyit se ér nekik egy fiú és ez itt a baj.
2013. jan. 24. 20:20
 3/17 anonim ***** válasza:
9%
Hát akkor mégis csak ribi volt.Törődj bele hogy szinte csak ilyenek vannak.Kevés a gyöngyszem mint az óceánban.Nehogy azt hidd hogy nem lehet ribi mert úgy ismerted meg.Fel a fejjel és ha netán Pisti dobja és vissza akar menni hozzád küld el melegebb éghajlatra.Amúgy meg szerintem irónikus a sztori :D
2013. jan. 24. 20:22
 4/17 A kérdező kommentje:
Pont hogy amikor megismerkedtünk,ő volt a legcsendesebb,legnormálisabb lány az ismerősei közül.Ha a normális lányok is ilyenek,milyenek a "szabadabb erkölcsűek"?
2013. jan. 24. 20:23
 5/17 anonim ***** válasza:
63%
Csak egy ribit fogtál ki, ennyi az egész. Vannak ilyenek, de egy-két lányról nem kell általánosítani, maj jön normális is :) 16/F
2013. jan. 24. 20:23
 6/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, csak nem mutatta, nem minden lány ilyen.
2013. jan. 24. 20:24
 7/17 kendrazoltan ***** válasza:
Sajnos ebben a korban a talmi és felszínes értékek prioritást élveznek az igazi és élményszámba menő valós emberi tulajdonságokkal szemben. Kérdésed már önmagában feltételezi, hogy te értékes ember vagy és ha elfogadsz egy baráti jótanácsot, soha ne változz meg...hallod? SOHA...
2013. jan. 24. 20:28
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez a csaj egyszerűen nem szeretett téged és így nem is tudta értékelni, mit veszített. Majd egyszer őt is jól pofára ejtik és akkor majd megtudja, mit érzel most. Jobbulást:)
2013. jan. 24. 20:31
 9/17 anonim ***** válasza:
4%
Igen, minden lánynak csak a külső számít sajnos.
2013. jan. 24. 20:32
 10/17 anonim válasza:
Az a csaj buta volt hegy ilyen aranyos fiút kidobott,találsz jobbat, fel a fejjel!:) 17/L
2013. jan. 24. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!