Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért szeretik a magas nőket?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 09:36
1/18 anonim válasza:
ugyanazért, amiért az alacsonyakat is
2/18 ASOT válasza:
ja végül is ennyi : "ugyanazért, amiért az alacsonyakat is"
3/18 anonim válasza:
Én jobban vonzódom az alacsony lányokhoz, mivel én is alacsony fiú vagyok. Bár egy-két magasabb lány is bejött már meg én is nekik azt elismerem.
4/18 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy alacsony vagy magas. Az a lényeg, hogy puncija van!
5/18 anonim válasza:
Akkor aki az alacsonyabb lányokat szereti,az nem is férfi?
7/18 anonim válasza:
Most mi bajotok az alacsony nőkkel?
8/18 anonim válasza:
9/18 anonim válasza:
Nekem semmi,épp ezért kérdeztem,de úgy látszik a magas csajok pontoznak.
10/18 anonim válasza:
Olyan hülyeség ez. Én magas nő vagyok, 178 cm. A legjobb barátnőm 159.
Soha, egyikünket sem a testmagassága miatt szerették. Nem is tudom honnan veszik ezt a marhaságot az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!