Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ezt mondom a lánynak mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezt mondom a lánynak mit fog gondolni rólam?

Figyelt kérdés

Szeretek egy lányt,és el szeretném neki mondani.Jövő héten síszünet van,szóval most kéne megejteni.

Az ilyen kávéházas-bájolgós randik sajnos nem az én stílusom(és az övé sem).

Egyszerűen rámosolyognék,és megmondanám neki,hogy beszélni szereték vele kettesben,ráér-e valamikor(?). Ha netán eljön,akkor ott meg valami olyat,hogy gyönyörű és szeretem:) Ez működhet? Vagy túl egyszerű? 17/F-17/L

2013. jan. 23. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó! Sok sikert! :)
2013. jan. 23. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem jott be 17 evesen
 3/8 anonim válasza:
mondd neki h teljesen belezúgtál és megpróbálhatnátok ketten .mert te régóta szereted és szép..
 4/8 anonim ***** válasza:
Sokszor a világ legegyszerűbb dolgai a legdrágábbak és a legszebbek:)
 5/8 anonim ***** válasza:
jó, de pontos helyet és időpontot beszélj meg vele!
2013. jan. 23. 20:36
 6/8 A kérdező kommentje:

Sajnos nem sokat beszéltünk még,mindketten csendesebb jellemek vagyunk.Más az érdeklődési körünk,kevés a közös témánk.Igazából nem is hiszem,hogy összejön,de legalább elmondom neki,ez is könnyebség.:)

Nekem nem megy a bájgúnár stílus ami menő.Ez van.

2013. jan. 23. 20:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne mondd el. Én pl biztos hogy nem kezdenék senkivel aki így elém áll és bevallja hogy szerelmes belém. Rendkívül kínos lenne és válaszolni se nagyon tudnék. Ha hasonló érzéseket szeretnél kelteni benne akkor inkább hívd el randira aztán többre is. Ismerd meg először, ne vallj neki szerelmet az első randin mert ha nem érez ugyanígy fejvesztve fog menekülni. Szépen lassan a titok kulcsa :)

16/L

2013. jan. 23. 20:42
 8/8 A kérdező kommentje:

Egyszerűen nem lehet megismerni.Nagyon csendes és zavarban van,meg mint mondtam,kevés a közös témánk.Sajnos nem jó vele beszélgetni,mert a sok a kínos csend.:(

(mindenkivel ilyen)

De viszont sokat bámul rám stb,szerintem érdeklem,csak hát..

2013. jan. 23. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!