Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék felülemelkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék felülemelkedni annak a lánynak a magabiztosságán aki tetszik?

Figyelt kérdés

Van egy kolléganőm aki nagyon bejön de egyszerűen olyan a kisugárzása, hogy nem tudok vele mit kezdeni. Volt már barátnőm nem az örök agglegény - szűz típus vagyok, de felé nem tudok közeledni. Pedig naphosszat a fejemben jár, de van valami a kisugárzásában ami meggátol abban, hogy kezdeményezzek. Nagyon szép lány. Pedig szerintem lenne esélyem. Hogyan tudnék erőt gyűjteni? Kérlek komoly válaszokat:)

F /21

2013. jan. 22. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Kérjél tőle tanácsot aztán majd alakul.

Vagy próbálj vele szemezni esetleg.

2013. jan. 22. 21:37
 2/3 A kérdező kommentje:
beszélőviszonyban vagyunk szoktam bókolni is neki, de igazából akkor nem tudok vele mit kezdeni ha más is ott van,
2013. jan. 22. 21:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez ismerős sok mindenkivel előfordul! Ha nincs ott senki beszélgessetek, mondjuk buliról hogy hova jár ha jár és mit szeret inni meg ilyesmi. Aztán hívd el magaddal. Ha nem szeret bulizni kérdezd meg mit szeret és hívd el oda. A válaszból az is kiderül hogy van e esélyed :)
2013. jan. 22. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!