Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki mer az nyer?

Figyelt kérdés

Ma elhatároztam, hogy egy kicsit nyitottabb leszek a lányokkal, pl. köszöntem többnek, elkezdtem velük beszélgetni, és várakozásaimmal ellentétben pozitívan fogadták: mosolyogtak, beszélgettek velem.

Eddig én egy kellemetlen, nem túl jóképű alaknak tartottam magam, akit bizonyára senki sem akar megismerni.

Jó, nyilván a köszönés, mosolygás és némi beszélgetés részükről nem egyenlő egy igennel egy vacsora meghívásra vagy ilyesmivel, de azért kétségkívül haladás.

Lehet, hogy mégsem vagyok menthetetlen?

2013. jan. 23. 18:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
olvass a nőkről szóló könyveket, hogy mit kell tenned
2013. jan. 23. 19:23
 12/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, te valamit félreolvastál.
2013. jan. 23. 19:26
 13/18 anonim ***** válasza:

mit olvastam félre?

ilyen viselkedéssel nem fogsz az életben vonzalmat kiváltani

2013. jan. 23. 20:21
 14/18 A kérdező kommentje:
Már volt barátnőm, csak a szakítás után enyhén elment az önbizalmam... De azért köszönöm, hogy a képességeidhez mérten megpróbáltál hozzászólni a témához.
2013. jan. 23. 20:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, az nagyon ledegradáló volt tőled..
2013. jan. 24. 18:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi volt a ledegradáló?
2013. jan. 24. 19:33
 17/18 anonim ***** válasza:

jó majd én elmagyarázom az 53%-asnak. A kérdezőnek esze ágába sem jutott egyből vacsorára hívni valakit, arra céloz, hogy attól még hogy köszön, és mer rájuk mosolyogni, az egy nagy lépésnek számít neki, de nem ér fel azzal, hogy mondjuk szó szerint el is hívja valahova őket(tehát vacsorameghívás=randi).

Degradál/degradáló szó létezik, a LEdegradálnak meg nincs értelme...

2013. jan. 25. 08:45
 18/18 anonim ***** válasza:

fú, hát igen, ez aztán hatalmas lépés, hogy mer köszönni meg mosolyogni

ez egy igazi tökös férfi

2013. jan. 25. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!