Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki kockáztat, az tényleg nyer?
21 éves lány vagyok és még nem volt barátom. Ezzel kapcsolatban 2 dolog fogalmazódott meg bennem:
1. Sokszor azt érzem, hogy kimaradok/kimaradtam valamiből, mert ki ne szeretne odabújni valakihez, megpuszilgatni és egyáltalán egy olyan emberhez odabújni, akivel bármit megbeszélhetsz, de mégis több mint egy barát. Akire tényleg számíthatsz, aki biztat egy vizsga előtt, aki felvidít ha szomorú vagy, aki mellett mersz önmagad lenni.
2. máskor meg azt mondom, hogy milyen jó, hogy nincs barátom, mert egy gonddal kevesebb(tudom, hogy ha valaki gondnak tekinti a barátját, az már régen rossz, de olyan jó egyedül is lenni, főleg, mikor a fejed fölött a hullámok összecsapnak) és nem kell máshoz alkalmazkodni.
Most biztos sokan azt hiszik, hogy a tökéletes herceget keresem és túl magasra teszem a mércét. (Egyrészt tudom, hogy hercegek nincsenek és nem létezik a tökéletesség.)Pedig szerintem az az egyedüli bajom, hogy nem tudom elhinni, hogy én is bejöhetek valakinek s egyszerűen egy láthatatlan fal vesz körül, amit nem akarok lebontani, pedig, tudom, hogy aki nem mer, az nem is nyer.
Felmerülhet a kérdés, hogy ennyi idősen miért nem volt még barátom s sokan ezzel zaklatnak és ,,hű de gáz"jelzőkkel illetik. Persze bánt az ilyen, de inkább vagyok egyedül, mint hogy azért legyen valakim, hogy elmondhassam ,,van mellettem valaki". Én ettől többre vágyom.
Más is érzett már így?
Köszönöm a válaszokat és mielőtt sokan lehurrognának, nem társkeresőnek szántam ezt a pár sort.
Sosem szerettél még bele senkibe? Nekem ez a furcsa csak. Alapjában véve fiúként én is így lenék, mert nekem se volt még igazán komoly kapcsolatom. De van, amikor teljesen mindegy, hogy milyen fal vesz körül, ha valakibe bele szeretek....akkor valamit muszáj tennem. Ez általában balul sül el, de akkor is. Nem arról van szó, hogy kockáztattam. Hanem egy nálam hatalmasabb erő rálépett a tökömre és azt mondta, hogy "eldobod azt a kockát, különben itt halsz meg helyben! " Ilyenkor nincs mit tenni :D
17/f
nemtudom mit kéne kockáztatni, ha majd beleszeretsz vkibe akk az egy nagyon szerencsés fickó lesz. ha szép vagy (ami relatív, szóval vki szemében egész biztosan szép vagy!) akkor nem lesz gondod ezzel.
amúgy én is éreztem hasonlóan, csak én lebontottam a falakat, és össze is jött, 1 évvel azután kb hogy már ugy voltam hogy nemtudom hogy de már nagyon kéne vki.:) de már 4 napja nem láttam, ami rosszabb hogy még sokáig nem is fogom :( nagyon hiányzik!! :(
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!