Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttalvás kizárva anyu miatt. Mit csináljunk?
Figyelt kérdés
18 vagyok, a barátom is, régóta együtt járunk, de mikor megkérdezem anyutól, hogy mikor aludhat itt a barátom, vagy én nála, egyből elutasít, hogy majd az érettségi után. De én ezt nem értem, ha attól félt, hogy lefekszünk, akkor azt úgyis megoldanánk, de most úgysem lenne semmi, főleg, hogyha anya is itthon van, csak azt szeretném hogy egymás karjaiban aludjunk el és keljünk fel. :) Barátom szülei megengednék az együttalvást, csak anyum nem :( Hazudni, meg kijátszani nem akarom anyut, de nem tudom meggyőzni, sokszor beszélgetünk, de nagyon szigorú ebben. Mit tegyek?2013. jan. 23. 15:28
1/6 anonim válasza:
Erre én is kérnék választ! Ugyan ez van nálunk... csak mi 17 évesek vagyunk. Anyukám tudja is, hogy lefeküdtünk.
2/6 anonim válasza:
2 dolgot nem válogathat meg az ember:
Az ország ahova születik
A családja
ez van törödj bele én anyám lesz@rta hogy dohányzom abba is hagytam mert rájöttem, hogy nem menö ha nem figyel rád a kutya sem...
3/6 anonim válasza:
Felnött nö vagy, feltételezem, hogy a barátod is felnött, költözzetek saját otthonotokba és akkor majd te mondod meg anyukádnak, hogy mikor alhat és kivel nálad?
4/6 anonim válasza:
A felnőttek nem egyformán kezelik ezt. Hát nálunk nem eljárnak, hanem idejönnek. Tartottam a hátam már a lányom barátnőiért is. Ilyet meg lehetne tenni, de ez akkor is kijátszás lenne. Amikor több haverja van itt, az egyik szobába elmentek ketten, senki nem zavarta őket. Nincs ebben semmi. A többi elvolt. Lehet anyukád az érettségi miatt ilyen, de ettől még nem kerül veszélybe az érettségi. Meggyőzni nem hiszem, hogy tudod, más felfogásúnak kéne lennie.
5/6 anonim válasza:
Most nem azért (egyik válaszolónak), de 18 évesen már szabadon dönthet a kérdező... Az anyja meg nem zsarolhatja semmivel. Azt mondja, hogy anyukám, szeretlek, vigyázok magamra, de most ott alszom, és megköszönném, ha bíznál bennem (mert ha soha nem bízol bennem, hogyan lehessek megbízható), puszi. És akkor ott alszik a barátjánál.
Mert 18 éves.
Az 10+8. 12+6. 14+... Tetszik érteni.
Szegénynek kicsit le van savazva az agya, és ez nem az ő hibája. :)
6/6 anonim válasza:
Betöltötted a 18-at? Akkor költözz el, tartsd el magad és akkor aludhat nálad a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!