Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 évesen együttalvás korai?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen együttalvás korai?

Figyelt kérdés
Még csak 1 hónapja vagyunk együtt, és fél évnél szeretnénk majd együtt aludni. Nem most vagyunk először együtt, már egyszer több mint egy évig együtt voltunk. Anyukám tudja, hogy már szexeltünk, mégse akar arról hallani, hogy együtt aludjunk...

2013. jan. 21. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha neked ez kérdés, akkor igen. Nem tudom ennek a kérdésnek megválaszolásához mi miért kellünk....
2013. jan. 21. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi még féléve se vagyunk együtt a barátommal, de már egymásnál aludtunk (mi is jártunk már egymással, tehát anyuék már jól ismerik), amúgy én is 17 vagyok :)
2013. jan. 21. 21:31
 3/3 anonim ***** válasza:
'tól függ hogy véledtek róla. Én múltam 'szonkettő de még mindig "korai" lenne, mert se hely se mód nem lenne rá.
2013. jan. 21. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!