Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl korai a párkapcsolat 16 évesen?
Figyelt kérdés
A 16 éves fiúk még túl éretlenek, egy 19 éves pedig testi kapcsolatot akar. Mivel lehetne elfoglalnia magát?2013. jan. 20. 23:17
1/5 anonim válasza:
16 évesen már azt mondom, hogy próbálgassa a szárnyait az ember, de ettől függetlenül még gyerekek mind lány, mind fiú esetében...
2/5 anonim válasza:
de, korai, vagy legalábbis az a formája, amit manapság űznek.. de mit tudsz tenni?
keress normális pasit... pl én 19 vagyok és ha egy lány nem akar dugni, akkor megvárom míg akar:D (csak példa vagyok, nem lehetőség!)
3/5 anonim válasza:
Ez egyénfüggő, nagyon.
Van akinek kell hozzá tapasztalat, van aki meg zsigerből tudja.
Ezért kell próbálkozni.
4/5 A kérdező kommentje:
jó is lenne a szárnypróbálgatás, kipróbálni, milyen is szeretni valakit, hogyan boldogulunk párban, de ezek a kapcsolatok nem erről szólnak, sajnos
2013. jan. 20. 23:29
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem. Ismerkedj, barátkozz nyugodtan, aztán majd kialakul valami, ha mindketten úgy érzitek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!