Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el?
Figyelt kérdés
Egy több éves kapcsolaton vagyok túl, már másfél éve nincsen velem a volt kedvesem. Sokáig ittam, próbáltam bulizni, barátokkal mászkálni, egyszóval elfelejteni, de nem sikerül és még mindíg szeretem őt tiszta szívemből. Sajnos nem tudok mit tenni:(2013. jan. 23. 13:39
2/9 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok.
2013. jan. 23. 13:43
4/9 anonim válasza:
Szerintem csak úgy tudod elfelejteni, ha lesz majd valaki más akibe szerelmes leszel, légy türelmes :)
5/9 A kérdező kommentje:
Nem Tomi vagyok!
2013. jan. 23. 13:54
6/9 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott már öngyilkosság is, csak miatta és szüleim miatt nem teszem meg.
2013. jan. 23. 14:13
7/9 anonim válasza:
Szerintem ne akarj véget vetni az életednek. Tudom, hogy nehéz ezt tucatproblémaként megélni, pedig igaz: Gondolj csak bele, ha mindenki, akit szerelmi bánat ért, véget vetne az életének! Kipusztulna a bolygó, mert sajnos az emberiség jó része átéli azt, amin te mész át. Most talán úgy érezhetsz, hogy az a lány az egy és egyetlen az életedben, de ez is változni fog, mert még van ezer meg ezeregy fantasztikus lány, akiket elszalasztasz, ha folyton őutána siránkozol! Én azt ajánlom, bármilyen nehézkes is lesz eleinte, próbálj valaki olyat keresni, akibe újra szerelmes lehetsz, és ha esélyt is adsz neki, hidd el, meg fog történni! :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves válaszoló, tudom, hogy igazad van, de nagyon nehéz és nem tudom elképzelni az életem nélküle!:(
2013. jan. 23. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!