Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejthetném el?
Figyelt kérdés
Életembe először voltam szerelmes. Nagyon. Minen nap beszéltünk de még nem jártunk majd egy idő után találkoztunk megcsókolt újabb találkozókat beszéltünk meg és egyszer megkérdezte szeretnék-e járni vele. Igent mondtam nagyon boldog voltam de nem kuldott kapcsolat meghívót és mindenhol azt irta hogy nincsen barátnője, mások elött nem mondta hogy szeret, eléggé eldugott helyekre vitt el, semmi pláza vagy ilyenek. De nem zavart hogy lehet szégyell mert ha vele voltam minden megszűnt körülöttem. De aztán sorra lemondta a találkozókat, kevesebbet irt, kissé bunkó lett és irtam neki hogy hol rontottam el hogy igy megváltozott irántam. Nem válaszolt. Bármit irtam.. Irtam neki hogy sajnálom és hogy szeretem de nem reagál. Mindenhol más lányokkal hülyéskedik, szivezik.. Szörnyű érzés rágondolni hogy ilyen hamar túllépett. Minden nap sírok és ma felvágtam az egeim. Hogy felejtsem el?2013. jan. 17. 18:48
1/4 anonim válasza:
Te egy unaloműző voltál a srácnak semmi több. De ettől még nem kell öngyilkosnak lenned. Keress fel egy pszichiátert mert ez már durva mikor valaki az ereit vágdossa!
2/4 Barbi003 válasza:
Hát nem vagyok ebben nagy szakértő de valamilyen elfoglaltságba bármibe pl:tanulás vagy sport sorozat bármibe ásd bele magad és tégy úgy mintha te nem tatél volna ilyet egy kicsit be is mesélheted magadnak én is így élemtúl ha valami olyan van! Ne keseredj el ha valami mi van privibe írd meg.
3/4 A kérdező kommentje:
tanulni se tudok mert egyből rá gondolok és bőgni kezdek..És nem akarom elfelejteni, újra vele akarok lenni... :"(
2013. jan. 17. 18:56
4/4 Barbi003 válasza:
Értem ha valami van mondom írd meg priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!