Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen bkv mániás srácok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen bkv mániás srácok hogy állhatnak a csajokkal?

Figyelt kérdés
Tudjátok vannak ilyen srácok, hogy a tömegközlekedési eszközök a hobbijuk. Filmezik a buszokat, vonatokat, kivülröl tudják egy csomo busz rendszámát, melyik buszon milyen ismertetöjegyek vannak stb. Tipikus foreveralone kocka hobbi, nem? Ilyen erövel gyüjthetnének kockaköveket is az utcáról. Vagy szerintetek ez menő hobbi?
2013. jan. 23. 00:39
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
2013. febr. 19. 02:10
 32/37 anonim válasza:
Hát, nekem van olyan osztálytársam aki ilyen vonat meg buszimádó, és a csajozás meg ő..elég távol vannak. és szerintem az ilyenek nem valami csajozósak, és nem a hobbijuk miatt van, az csak jelzi hogy a személyiségük nem a csajozásra van beállítva, vagy ilyesmi:d amúgy én a repülőgépekért vagyok oda, és rengeteg embert ismerek, aki ugyanígy van, és 99%uk (én is) csajozós partyállatok, nagy arcok. mondjuk szerintem elég távol áll egymástól a két dolog (repülőrajongó/buszrajongó), és ha egy fiu szereti a repülőket, az leginkább olyan, mintha az autókért rajongana, tehát nem egy kocka dolog, és eddig a csajoknak eléggé bejött:D meg ha belegondoltok, pilóta v buszvezető? a pilótákról mindenkinek a nőcsábász keménygyerekek jutnak eszükbe..:D
2013. febr. 20. 17:59
 33/37 anonim ***** válasza:
Miért kockább a buszos, mint az autós?
2013. febr. 20. 19:01
 34/37 A kérdező kommentje:

mert a bkv mánia ugy alakul ki, hogy a kis semmitmondó autista hajlamu kisgyerek mindennap bkv-zik és ez ingerli nap mint nap a kis idegrendszerét és igy alakul ki az érdkelődése a bkv jármüvek iránt.

az automániások meg legalább a férfiasságot keresik az autokban.

2013. febr. 20. 19:42
 35/37 A kérdező kommentje:
szal érted...ha az ilyen autista kis antiszoc gyereknek az anyja pl mosodában dolgozna és a gyerek sokat lenne ott, akkor mosógépek lennének a mániája.
2013. febr. 20. 19:53
 36/37 anonim ***** válasza:
Bocs, de ez már szerintem sértés! Miért lenne antiszoc egy BKV-mániás?
2013. febr. 20. 20:30
 37/37 anonim ***** válasza:

Kérdező te annyira buta és sötét vagy hogy az már nekem fáj,én is szeretem a villamosokat,buszokat,metrót és nem vagyok antiszoc, gyökér,egyébként kocsikat is szeretem,szval 2 nem zárja ki egymást.

Kiváncsi vagyok te mien kemény vagy,de am ismerek egypár nagydarab rocker vasutast (minden szeretik a vonatokat) egyikük mozdonyvezető ,vasútrajongó,és csak 120 kilós és csak 13 éves kora óta szabadfogású birkózó,kiváncsi lennék neki is a szemébe mernéd e ezt az autista kis idegrendszerét-es lenéző szöveget mondani.

TE keménygyerek

Te igazi FÉRFI

Ez a skatulyázás magas 70 körüli IQ-ra vall.

Szánalmas vagy és NAGYON BUTA

2015. szept. 30. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!