Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen bkv mániás srácok hogy állhatnak a csajokkal?
mert a bkv mánia ugy alakul ki, hogy a kis semmitmondó autista hajlamu kisgyerek mindennap bkv-zik és ez ingerli nap mint nap a kis idegrendszerét és igy alakul ki az érdkelődése a bkv jármüvek iránt.
az automániások meg legalább a férfiasságot keresik az autokban.
Kérdező te annyira buta és sötét vagy hogy az már nekem fáj,én is szeretem a villamosokat,buszokat,metrót és nem vagyok antiszoc, gyökér,egyébként kocsikat is szeretem,szval 2 nem zárja ki egymást.
Kiváncsi vagyok te mien kemény vagy,de am ismerek egypár nagydarab rocker vasutast (minden szeretik a vonatokat) egyikük mozdonyvezető ,vasútrajongó,és csak 120 kilós és csak 13 éves kora óta szabadfogású birkózó,kiváncsi lennék neki is a szemébe mernéd e ezt az autista kis idegrendszerét-es lenéző szöveget mondani.
TE keménygyerek
Te igazi FÉRFI
Ez a skatulyázás magas 70 körüli IQ-ra vall.
Szánalmas vagy és NAGYON BUTA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!