Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen bkv mániás srácok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen bkv mániás srácok hogy állhatnak a csajokkal?

Figyelt kérdés
Tudjátok vannak ilyen srácok, hogy a tömegközlekedési eszközök a hobbijuk. Filmezik a buszokat, vonatokat, kivülröl tudják egy csomo busz rendszámát, melyik buszon milyen ismertetöjegyek vannak stb. Tipikus foreveralone kocka hobbi, nem? Ilyen erövel gyüjthetnének kockaköveket is az utcáról. Vagy szerintetek ez menő hobbi?
2013. jan. 23. 00:39
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

de azt elfelejted,hogy egy idő múlva te osztanád a leültetős pofonokat,ha elég ideig jársz.

senki sem marad örökre kezdő,ha elég ideig csinálja az adott cselekvést és onnantól kezdve minden csak nem egó leépítő.

2013. jan. 23. 01:16
 12/37 A kérdező kommentje:
igen, de a kockák visszariadnak az ilyen kezdeti földbedöngölésektöl...és az életük szinte minden területén. Ezért nem is sikeresek. Pl csajozás is olyan dolog, hogy kapsz elutasitást, meg kiröhögnek meg minden, meg ciki és a legkönyebb nem bevállalni ezeket a dolgokat, hanem maradni bkv-ra recskázó kockagyerek.
2013. jan. 23. 01:19
 13/37 anonim ***** válasza:

De most honnan tudod, hogy nincs nojuk?

Annyi de annyi fura hobbi van, ok ezt szeretik, csinaljak.

Senkinek nem artanak vele.

Masreszrol meg amig hobbi, es nem megszallotsag addig a noket sem zavarja.

Nekem is vannak fura/bizarr hobbi-jaim (allatkoponyakat gyujtok), emelett meg wow-ozok is.

Sot, hogy igazi kockanak tarts, meg azt is elarulom, hogy mint informatikus dolgozom.

Es megis, voltak nojeim, eljarok koncertekre, turazok etc.

wow-ra meg egy utolso szo, amikor 40+ ember jatszik egyutt, ott hiaba nagy az ego-d azt kell csinalni amit neked kijelol a vezeto, meg ha nem is tetszik, es ha mindenki jol csinalja eleritek a celotok.

Meg tanulsz egyuttmukodni, csapatban dolgozni.

Ez pedig a valo eletben is nagyon-nagyon sokat tud segiteni pl a munkahelyeden is.

Az a baj, hogy nem jol latod az aranyokat.

Vannak a "bkv mániás srácok" ezeknek kb 10%-a akinek nincs semmi eletcelja, es keresett egyet, es veletlen ezt talalta, lehetett volna barmi mas is, de ez lett.

Es van kb 80-90% akinek csak hobbi, annak a csaladja, noje ugy van vele, hogy csinalja nem art vele senkinek ha o ettol boldog hat legyen.

Szoval te alapbol rossz felol kozelited meg a kedest.

A hobbijuk miatt nincs noje annak a cca. 10%-nak?

A valasz NEM, ha nem lennenek "bkv mániás srácok" akkor se lenne se nojuk, mert nekik egesz mas gondjuk van.

Kezded erteni mire proballak ravezetni?

2013. jan. 23. 01:42
 14/37 anonim ***** válasza:
Azt pedig, hogy miert teszi minden mondatom uj sorba nekerdezd, ezt meg en sem tudom...
2013. jan. 23. 01:43
 15/37 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs semmi baj ezzel. Még jól is kijöhet, ha egy fiúnak bogara van.
2013. jan. 23. 11:40
 16/37 anonim ***** válasza:
Annyi hülye hobbi van, ez még pont belefér szerintem. Max nem egy 10/10-es plázacicát fog magának
2013. jan. 23. 12:38
 17/37 anonim ***** válasza:
nekem is van ilyen ismerosom. sztem nincs nojuk az fix..
2013. jan. 23. 15:31
 18/37 anonim válasza:

Én lány létemre rajongok a buszokért, rendszámok sora van a fejemben, beszerzési évek stb... Ez a hóbort nem gátol a szerelmi életemben, normális csaj vagyok ettől függetlenül, ez egy hobbi ami lelkesít.

Tudok ezer más témáról beszélni és nem kényszerítem a páromra a "hülyeségem", mert nem vevő rá. Ennyi.:)

2013. jan. 23. 16:53
 19/37 anonim ***** válasza:
Van gyakorlati haszna, ld. VEKE, amúgy meg a csajok ugyanúgy érdeklik az embert, legfeljebb nehezebben jön össze egy csaj, de ennek nem a közlekedésmánia az oka...
2013. jan. 26. 00:44
 20/37 anonim ***** válasza:
Amúgy jobb egy ilyen hobbi, mint a haverokkal csontrészegre berúgni...
2013. jan. 26. 00:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!