Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen bkv mániás srácok hogy állhatnak a csajokkal?
de azt elfelejted,hogy egy idő múlva te osztanád a leültetős pofonokat,ha elég ideig jársz.
senki sem marad örökre kezdő,ha elég ideig csinálja az adott cselekvést és onnantól kezdve minden csak nem egó leépítő.
De most honnan tudod, hogy nincs nojuk?
Annyi de annyi fura hobbi van, ok ezt szeretik, csinaljak.
Senkinek nem artanak vele.
Masreszrol meg amig hobbi, es nem megszallotsag addig a noket sem zavarja.
Nekem is vannak fura/bizarr hobbi-jaim (allatkoponyakat gyujtok), emelett meg wow-ozok is.
Sot, hogy igazi kockanak tarts, meg azt is elarulom, hogy mint informatikus dolgozom.
Es megis, voltak nojeim, eljarok koncertekre, turazok etc.
wow-ra meg egy utolso szo, amikor 40+ ember jatszik egyutt, ott hiaba nagy az ego-d azt kell csinalni amit neked kijelol a vezeto, meg ha nem is tetszik, es ha mindenki jol csinalja eleritek a celotok.
Meg tanulsz egyuttmukodni, csapatban dolgozni.
Ez pedig a valo eletben is nagyon-nagyon sokat tud segiteni pl a munkahelyeden is.
Az a baj, hogy nem jol latod az aranyokat.
Vannak a "bkv mániás srácok" ezeknek kb 10%-a akinek nincs semmi eletcelja, es keresett egyet, es veletlen ezt talalta, lehetett volna barmi mas is, de ez lett.
Es van kb 80-90% akinek csak hobbi, annak a csaladja, noje ugy van vele, hogy csinalja nem art vele senkinek ha o ettol boldog hat legyen.
Szoval te alapbol rossz felol kozelited meg a kedest.
A hobbijuk miatt nincs noje annak a cca. 10%-nak?
A valasz NEM, ha nem lennenek "bkv mániás srácok" akkor se lenne se nojuk, mert nekik egesz mas gondjuk van.
Kezded erteni mire proballak ravezetni?
Én lány létemre rajongok a buszokért, rendszámok sora van a fejemben, beszerzési évek stb... Ez a hóbort nem gátol a szerelmi életemben, normális csaj vagyok ettől függetlenül, ez egy hobbi ami lelkesít.
Tudok ezer más témáról beszélni és nem kényszerítem a páromra a "hülyeségem", mert nem vevő rá. Ennyi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!