Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen bkv mániás srácok hogy állhatnak a csajokkal?
valoban ugy gondolod, hogy a haverokkal matarészegre inni magad az gáz a foreveralonekodás meg nem? :D
ok nem a legszebb szocializálodás a részegeskedés, de ha csak néha csinálod abból nem lesz baj. A buszrecskázástól viszont ugy lemaradsz szociálisan, hogy csak pislogsz 30 évesen hogy még mindig egyedül vagy.
A mattrészegség esetén arra gondoltam, ha valaki rendszeresen csinálja, és nem csak alkalmanként.
A buszokra meg nem recskázik az ember. Nem értem miért más, mintha valakit az autók vagy a motorok érdekelnek? Az normális, ez meg nem?
hát oké, vannak kivételek mindenben hogyne persze.
ha azt mondom, hogy WOW, akkor 2006-2008 környékén még mindenkinek az ápolatlan szörös kockasrác képe villant volna fel.
meg mondok egy másik példát:
vannak ilyen tipikusan foreveralone hobbik, mint pl a japán rajzhősök figuráinak gyüjtése
meg ha pl valaki focista, akkor általában arra gondolsz, hogy a csajoknál is népszerü.
Hmm én kicsit jobban belelátok a dologba, hiszen veteránmániás vagyok, azon belül főleg a motorok érdekelnek (Pannónia, Simson, Csepel, BMW, stb.). Vannak, akiknek ez imponál, mert ezek elég stílusos gépek, meg ahogy te is írtad, a motor a legtöbb lánynak bejön, és többnyire a szépen helyreállított veterán autókat is szeretik.
Na de!
Ha valaki eljut a BKV-buzulásban olyan szintre, hogy saját busza van, mondjuk egy szép farmotoros Ikarus 66, akkor a következők jutnak eszembe róla:
1. sok pénze van, mert egy sz@r busz kerül annyiba, mint egy felújított motor, plusz a felújítás is milliókban mérhető, meg azért a 40 liter gázolajat is bevágja 100-on
2. kitartó, mert maga kell összeszedjen egy rakás évtizedek óta nem gyártott alkatrészt, és összerakni őket leírások nélkül
3. erős, mert ha egy buszt raksz össze, nem ritka a több mázsás alkatrész benne
4. van műszaki érzéke, tehát nem egy semmihez nem értő ökör
+1. egy buszba azért jó sok lány elfér, ha úgy adódik :)
Ezek után még mindig ,,forever alone" csirkéknek gondolod az ilyeneket? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!