Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Figymaszűkület, biztosnincs, megnyugodhatok?
Figyelt kérdés
Kb. 1 éve gondolkodtam el ezen, ugyanis erekció közben nagyon nehezen tudtam felhúzni a bőrt, aztán 2 hete egy iskolai szűrő vizsgálat volt, kötelező jelleggel, az orvos azt mondta, hogy nincs semmi baj, kicsit hosszabb bőr...
Jah érdekesen tapasztaltam, hogy egyre könnyebben tudom visszahúzni a figymát, nyugalmi állapotban, pedig most már gond nélkül, az idő orvosolta volna ezt a bajomat?
15
2013. jan. 22. 20:09
1/1 anonim válasza:
Az enyhébb fityma szűkületet úgy kezelik, hogy minden nap egy picit jobban vissza kell húzni. Így ha nincs semmi probléma és minden fürdésnél egy picit megpróbálod hátrébb húzni akkor pár hónap múlva el is múlik még ez a pici panasz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!