Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok az ilyen alakhoz? Kép
sztem is sok azért egy 5-10 kiló lemehetne...
...de nem értem, magyarázd meg miért állt fel a farkam 3 másodperc alatt :DDD (?) a ducikra bukom ezek szerint legjobban xd
f1ö
Számomra egyetlen vékony lány sem lehet 'jó csaj', nálam alapból kiestek... Ilyen az ízlésem.. ez van.
Amúgy pedig pasi/srác függő. Nem mindenkinek egyforma az ízlése (hál' Istennek).. de tény, hogy mi, duci-kedvelők kevesebben vagyunk...
Beutalókérős' voltam.. :D
Kérdező. Jól látod, sokat számít, hogy milyen arányban oszlik el a súly. Ugyanekkora súllyal nézhetnél ki úgy is, hogy nincs semmi melled meg popsid, viszont hatalmas hasad lenne. Nyilván így nem lennél szexi. Viszont nálad pont szerencsésen oszlik meg a súly, így nagyon jól nézel ki. Nem kell azt gondolni, hogy a pálcika vékony lányok lehetnek csak szexisek, sőt..
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!