Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok az ilyen alakhoz? Kép
2013. jan. 22. 08:35
11/42 anonim válasza:
Mivel nekem a telt lányok tetszenek, szerintem nagyon szép! A lehető legőszintébben mondom!!!
12/42 anonim válasza:
Szerintem is legalább 15 kiló plusz van rajtad ... de mondjuk én is azokat a lányokat szeretem, akiken van 10-15 kiló pluszban, hogy legyen mit fogni ;-) Úgyhogy nekem nem gáz az ilyen alak.
13/42 anonim válasza:
"már túl sok?"
-ezt most úgy kérdezted, mintha ilyen 11-es hozzászólófélének akartál volna tetszeni, és direkt felhíztál ilyenre
-én az 5. kommentelővel értek egyet
14/42 anonim válasza:
sztem a villendorfi vénuszra hájazol
16/42 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó. Csinos.
24/F
17/42 anonim válasza:
Nagyon jo adottságaid vannak, vonzo testarányokat örököltél.De elzabáltad.
19/42 anonim válasza:
fiúk között is vannak "macik" azoknak biztos bejössz.
20/42 anonim válasza:
Erre mondják, hogy töltött galamb! :)Dobj le legalább egy tízest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!