Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok az ilyen alakhoz? Kép

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok az ilyen alakhoz? Kép

Figyelt kérdés

már túl sok?

[link]

[link]

2013. jan. 22. 08:35
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

:DDDDD

2013. jan. 22. 10:29
 22/42 Mike_Litoris válasza:
Szia! Nem szeretnélek bántani, te is pontosan tudod, hogy rengeteg súlyfelesleg van rajtad. Én is hasonló mennyiségű súlyfelesleggel rendelkeztem 3 hónappal ezelőtt (bár mivel 188 cm magas vagyok rajtam jobban eloszlott). Amennyiben szeretnéd te is leadni, szeretnél jobban vagy akár jól kinézni akkor tenned kell érte! Fogyókúrázni ne kezdj el, azt nem javaslom. Ha hirtelen nagyon keveset kezdenél enni, akkor a szervezeted raktározni kezdene, az anyagcseréd lelassulna és még az is valószínű, hogy pár nap fogyás után további hízásnak indulnál. Én nem fogyókúrával, hanem kalóriaszámlálással adtam le 13 kilót három hónap alatt úgy, hogy sajnos ülő életmódot folytatok és nagyon kevés időm van a testmozgásra (napi 10+ óra irodai munka, egyetem stb). A kalóriaszámlálás azért jó nekem, mert BÁRMIT ehetek, akár csokit is, a hangsúly a mennyiségen van. A fogyásban az alábbi teljesen ingyenes honlap segített nekem: www.kaloriabazis.hu Rengeteg segítséget kaphatsz ott olyan emberektől, akik hasonló cipőben járnak. Gyere, regisztrálj te is! Regisztrációkor az oldal kiszámolja neked az minimum normális ill. a maximum normális, továbbá az ideális súlyodat (kettő közötti érték). Add meg célnak a maximum normális érték +3 kilót, és adj magadnak 6-7 hónapot, de ne kevesebbet! Az oldal ki fogja számolni neked, hogy hány kalóriát ehetsz meg naponta, és segít neked annak számolásában is. Mindig tudni fogod, hogy mennyit ehetsz még. Ha komolyan veszed, akkor csodás eredményeket érhetsz el anélkül, hogy szenvedned kéne. Ha bármilyen kérdésed van akkor írj, szívesen segítek!
2013. jan. 22. 10:31
 23/42 anonim ***** válasza:

A képek alapján olyan 10 kg plusz. A válaszok alapján pedig van, akinek tetszik, van, akinek nem. Neked nagy előny, hogy ettől függetlenül nőies alakod van, én nő vagyok, így nem is akartam tetszik-nem tetszik választ írni, de megkockáztatom, hogy én még mindig a kicsit teltebb, de nőiesebb formákat pártolom, ha egy vékony, de egyenes alkat áll vele szemben. Ha nem vagy megelégedve magaddal, akkor keress valami neked megfelelő edzéstervet és diétát!

Ja, és a csíkos melltartó helyett vegyél egy nagyobbat, nem fogsz vékonyabbnak tűnni, ha a méretednél kisebb cuccokat hordasz, inkább vastagabbnak.

2013. jan. 22. 10:57
 24/42 anonim ***** válasza:

Aúú ez nekem nagyon sok...

Köbö 10-12 kg-ot tuti le kell adnod ha akarsz egyáltalán.

Ha nem akarsz fogyni akkor meg keress olyat aki elfogad de nem lesz könnyű, de viszont akkor ne panaszkodj.

2013. jan. 22. 11:07
 25/42 anonim ***** válasza:
Ez 2 in 1... 2 ember 1-ben...
2013. jan. 22. 11:40
 26/42 anonim ***** válasza:

Lehet szépíteni, meg lehet finomkodni, de az nem tenne jót neked hosszú távon!

Én egy az egyben megmondom neked az igazat, és ezen gondolkozz el, de szerintem tudod ezt te is nagyon jól!

Nagyon el vagy hízva!!!

Igen, nagyon kövér vagy, hasad van, vastagok a lábaid, és még szerencséd is van, hogy nem úgy hízol, hogy lóg rajtad a háj!

Ha őszinte választ akarsz, és véleményt akkor hallgass ide!

Te egy nagyon jó alakú lány vagy a zsírréteg alatt!

Ez látható, kivehető a képről!

Mozogj minden nap, intenzíven, ne csak kicsit így-úgy ellötyögjél, hanem keményen tedd oda magad!

Min. 45 perc intenzív kerékpár/futópad! Kocogj minden nap! Nem kell sprintelni, de kocogj 45-60 percet úgy, hogy a pulzusod megemelkedett legyen kb 120-130 mondjuk, de ne olyan magas legyen mintha izomból futottál volna, ezért kell a kocogás, zsírt fog égetni!

Ne egyél cukrot és péksüteményt, ne igyál az ásványvizen kívül mást, és kevés kenyeret és tésztát egyél! Ha mégis kenyér kell akkor valami barna vagy rozs vagy graham kenyeret de keveset! Cukrot semmit!!!

És igyál több vizet! Sok vizet, napi 3-4 litert minimum csak tiszta ásványvízből + nyilván eszel levest, iszol kv-t tejet, akármit, de a víz legyen meg!

Ezt csináld, és jól fogsz kinézni!

Persze ehhez erős akarat is kell!! Van? Akkor hajrá!

2013. jan. 22. 11:40
 27/42 anonim ***** válasza:
Ez sok! 10 kilót minimum kellene fogynod.
2013. jan. 22. 11:45
 28/42 anonim ***** válasza:
nagyon dagadt vagy :/ szerintem nem valami gusztusos látvány...ja és tényleg vegyél nagyobb méretű melltartót mert a csíkosból tényleg majdnem kibuggyan a melled. :)
2013. jan. 22. 15:12
 29/42 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejön :D csini vagy! :)
2013. jan. 22. 15:18
 30/42 anonim ***** válasza:

Röfi... :/

Pedig nagyon szép alakod lehetne. Menj sportolni valamit! :)

2013. jan. 22. 15:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!