Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha valami szexualitással kapcsolatos dolgot kérdezek (lány vagyok), mindig kapok egy csomó privát levelet?
Figyelt kérdés
Miért mozdulnak rá az ilyesmire itt a pasik/fiúk? Miért jó ez nekik? Vagy azt hiszik, hogy így tudnak ismerkedni, vagy erre indulnak be, vagy mégis miért? :D
Kérlek, magyarázzátok már meg.
2013. jan. 21. 20:36
11/15 anonim válasza:
azért mert, lány vagy ha akarod, ha nem akkor is. megkapod a privátot! :DDDD
12/15 anonim válasza:
Én mostanában bármit írok ki, mindenre jön a privi. Néhányan priviben válaszolnak (minek?? nem lehet a kérdés alatt írni?), a teljesen normális kérdésemnél az egyik kér képet, azután 10 másik kezd el úgyszintén könyörögni, miközben választ nem kapok a kérdésemre. Ezen kívül ha csak megemlítem a szexet már is jön 10 privi... Nem lehet abbahagyni ezt a lúzerkedést? Inkább menjetek ki a való világba. -.-
13/15 anonim válasza:
Nekem nem jönnek a privik, mert nem vagyok lány :D
14/15 anonim válasza:
én pedig egy nagymama vagyok 99 éves :D beszélgessünk, a hüvelygombáról na kinek mi. volt! :DDDDDD
15/15 A kérdező kommentje:
Igen, megkaptam :D de nem fog összejönni.
Nem írtam vissza, mert azoknak szoktam a privát levelekre válaszolni, akik tényleg segítség céljából írnak, kifejtik bővebben, stb.
De értettelek :D
2013. jan. 21. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!