Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan nőt aki még tud szeretni és tudja szeretni a férfiakat?
Egy olyan nőre vágyom aki tényleg szeret és kényeztetne minden téren..szeretetével stb..:D
Hol van ilyen?Van még manapság ilyen nő?
26/F
ma 14:55
Nem tagaodm én is viselkedtem csúnyán nővel,de ők is velem ugyan úgy.Rossz helyen keresgéltem és ők is.Levontm a tanulságot!Tudnék találni ha karnék de nem mindegy hogy milyet!Mert egy olyat aki igazán önzetelnül szeret és te is őt,olyat nagyon nehéz találni.Főleg manapság...
Te meg egy megkeseredett ize vagy, irasod alapjan.
Gondolom egyedul elsz, mert nagy ivben elkerulnek, bar fogalmad sincs miert. De ez csak erositi a sztereotipiadat...
Ha megis kapcsolatban, akkor... hat nem irigylem a parod...
Van egy rossz hirem is neked! Ezzel a mentalitassal sosem fogod megtudni, hogy mirol is beszelek
ma 15:06
Igen egyedül élek de ennek mi köze hozzá?Ha lenne párom akkor nem tenném fel a kérdést.Nem vagyok megkeseredett csak olyan nőőre vágyom akivel oda vissza működnek a dolgok minden braúr és álarc nélkül,manapság kevés ilyen van!Nem vagyok megkeseredve csak ezt tapasztalom.
Jaj, bocsi, nem neked szantam, hanem a 17-nek...
Lemaradt, ne haragudj Kerdezo
19
Kérdező, te még nem állsz készen egy ilyen kapcsolatra.
Ha pl. összefutnál egy ilyen nővel-simán elbaltáznád, és elvesztenéd az illetőt. Még nem tudsz különbséget tenni a valódi ilyen nő, és annak utánzata között. Ezek szerint még kell tapasztalnod. Mert ha már a szintre értél volna, simán le tudnád leplezni az utánzatot.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Tessék itt van, nézzél kicsit szét. A legtöbb embernek az orra előtt a megoldás, csak nem veszi észre, mert genetikailag be van programozva az idióta választásra. Ez valamiféle szelekciós defekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!