Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly vagy komolytalan?
Ismerkedek egy sráccal, normális kapcsolatot szeretne, épp mint én, elég jóképű stb eddig szót sem említett a szexről aminek különösképpen örülök mert sok ilyen fiúval beszéltem aki másról sem beszélt.
A ma este folyamán ezt szeretném kiemelni ami meglepett/ rosszul esett vagy magam sem tudom hogy mire gondoljak.
én mit néztél?
ő valamilyen szerelmes filmet
én miért nem velem nézted meg?
ő Akkor nem filmeztem volna
én hanem?
ő Hát sokmindent lehet csinálni filmnézés helyett
én például?
ő Zenét hallgatni
én jaaaaaaaa
vagy társasjátékozni
kártyázni
aludni
beszélgetni
ő Vagy esmásnak örömöt okozni
na itt a lényeg!!! :)
de kérdeztem még azt is hogy milyen kapcsolatot szeretne, azt felelte olyat amiben mindkettő fél boldog,és ő attól boldog--> Én ha a barátnöm boldog és jol érzi magát velem, a gondolat.
rátértem a lényegre hogy tőlem mit szeretne, azt mondta megismerkedni ha úgy van összejönni, kérdeztem nem csak szex? -felelte hogy nem!
kérdeztem erre hogy mivan ha én csak azt akarok?"akkor elgondolkozok azon,hogy élnek-e még normális nök ezen a világon,Nem hiszem hogy csak azt szeretnél egy fiutol. Szerintem nem vagy olyan lány.
Holnap találkozunk, végülis nem vészes, nyilván a kapcsolat része a szex, de nem szeretnék csak tárgy lenni, sajnos voltam már ebben a hajóban és nem akarok bele esni!
Mondjuk beszéltem már olyannal aki rögtön azt akarta hogy filmezzünk nála, de félek már minden kapcsolattól! Véleményeket várok, erről is, és a témáról!
Azt kifelejtettem hogy barátnőmnek van egy ál profilja, és rendesen kifejtette hogy ismerkedjenek, talán lehet kaland is, nekem ezt a fiú elmondta és le is tiltotta, nyilván ez jó jel.
Szegény fiú!
Hergeled majd játszod a meglepettet, nem kellene rád pazarolnia az idejét.
Amúgy élőben is ilyen érthetetlenül fogalmazol?
Kislány...majd idővel rájössz, hogy a szex csak szex. Minden szexszel indul,hisz alapvető normális dolog. Akivel jó a szex,az akarni fogja veled még többször is,de ahhoz, hogy érzelmi kötődés legyen napok,hetek és rengeteg közös élményre van szükség. Ezen nem oszt,nem szoroz már az, hogy van-e még mellette szex is.
Önállóan majd eldöntöd, hogy elfogadod-e ha szexuálisan közeledik, vagy sem.
De úgy tűnik nagyon nagyon tapasztalatlanka vagy még,és jobb lesz,ha előre tisztázod vele, hogy nem szándékozol vele lefeküdni,mert félted magad.
Túlparázod. Ha komolyan akar egy fiú, akkor is akarni fog, ha 3 nap után lefekszel vele. Ha meg nem akar komolyan, akkor sem fog, ha hetekig nem szexeltek.
Tapasztalat.
24N
Én is írtam, hogy nincs eszénél a kérdező, de töröltette.
Ne haragudj, kedves kérdező, de többen is írtuk, hogy nem vagy teljesen százas. Ellenőrizgeted, nyomozgatsz utána, holott még közötök sincs egymáshoz. Ez egyszerűen beteges.
Azt javaslom, szokj le erről, vagy a büdös életben nem lesz normális kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!