Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komoly vagy komolytalan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly vagy komolytalan?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy sráccal, normális kapcsolatot szeretne, épp mint én, elég jóképű stb eddig szót sem említett a szexről aminek különösképpen örülök mert sok ilyen fiúval beszéltem aki másról sem beszélt.

A ma este folyamán ezt szeretném kiemelni ami meglepett/ rosszul esett vagy magam sem tudom hogy mire gondoljak.

én mit néztél?

ő valamilyen szerelmes filmet

én miért nem velem nézted meg?

ő Akkor nem filmeztem volna

én hanem?

ő Hát sokmindent lehet csinálni filmnézés helyett

én például?

ő Zenét hallgatni

én jaaaaaaaa

vagy társasjátékozni

kártyázni

aludni

beszélgetni

ő Vagy esmásnak örömöt okozni

na itt a lényeg!!! :)

de kérdeztem még azt is hogy milyen kapcsolatot szeretne, azt felelte olyat amiben mindkettő fél boldog,és ő attól boldog--> Én ha a barátnöm boldog és jol érzi magát velem, a gondolat.

rátértem a lényegre hogy tőlem mit szeretne, azt mondta megismerkedni ha úgy van összejönni, kérdeztem nem csak szex? -felelte hogy nem!

kérdeztem erre hogy mivan ha én csak azt akarok?"akkor elgondolkozok azon,hogy élnek-e még normális nök ezen a világon,Nem hiszem hogy csak azt szeretnél egy fiutol. Szerintem nem vagy olyan lány.

Holnap találkozunk, végülis nem vészes, nyilván a kapcsolat része a szex, de nem szeretnék csak tárgy lenni, sajnos voltam már ebben a hajóban és nem akarok bele esni!

Mondjuk beszéltem már olyannal aki rögtön azt akarta hogy filmezzünk nála, de félek már minden kapcsolattól! Véleményeket várok, erről is, és a témáról!

Azt kifelejtettem hogy barátnőmnek van egy ál profilja, és rendesen kifejtette hogy ismerkedjenek, talán lehet kaland is, nekem ezt a fiú elmondta és le is tiltotta, nyilván ez jó jel.

2013. jan. 20. 23:01
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

Szegény fiú!

Hergeled majd játszod a meglepettet, nem kellene rád pazarolnia az idejét.

Amúgy élőben is ilyen érthetetlenül fogalmazol?

2013. jan. 20. 23:16
 2/10 A kérdező kommentje:
ebben mi a rossz??? Nem árulok zsákba macskát nekem nem kell olyan srác aki arra megy...igazad van olyan tényleg feleslegesen pazarolja rám
2013. jan. 20. 23:18
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Megmondjam a véleményem? TE vagy komolytalan, és nem a fiú. Nem akarsz csak szex kapcsolatot, meg nem akarod, hogy csak arra használjanak, és akkor ilyeneket dörgölsz az orra alá, hogy,, mi van, ha én csak azt akarok"? Szerinted ő ezek után mit gondol majd rólad? Mert nekem az jönne le, hogy te igenis egy könnyű préda vagy.
2013. jan. 20. 23:32
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
De azért az se kutya, hogy még nem is jártok, de te már kamu profillal ellenőrizgeted. Hány éves vagy? 13?
2013. jan. 20. 23:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Én egy kukkot nem értek az egész halandzsából. Annyit kihámoztam belőle, hogy hülye vagy, kérdező. Bocs.
2013. jan. 21. 01:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Kislány...majd idővel rájössz, hogy a szex csak szex. Minden szexszel indul,hisz alapvető normális dolog. Akivel jó a szex,az akarni fogja veled még többször is,de ahhoz, hogy érzelmi kötődés legyen napok,hetek és rengeteg közös élményre van szükség. Ezen nem oszt,nem szoroz már az, hogy van-e még mellette szex is.

Önállóan majd eldöntöd, hogy elfogadod-e ha szexuálisan közeledik, vagy sem.

De úgy tűnik nagyon nagyon tapasztalatlanka vagy még,és jobb lesz,ha előre tisztázod vele, hogy nem szándékozol vele lefeküdni,mert félted magad.

2013. jan. 21. 01:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Túlparázod. Ha komolyan akar egy fiú, akkor is akarni fog, ha 3 nap után lefekszel vele. Ha meg nem akar komolyan, akkor sem fog, ha hetekig nem szexeltek.

Tapasztalat.

24N

2013. jan. 21. 07:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is írtam, hogy nincs eszénél a kérdező, de töröltette.

Ne haragudj, kedves kérdező, de többen is írtuk, hogy nem vagy teljesen százas. Ellenőrizgeted, nyomozgatsz utána, holott még közötök sincs egymáshoz. Ez egyszerűen beteges.

Azt javaslom, szokj le erről, vagy a büdös életben nem lesz normális kapcsolatod.

2013. jan. 21. 10:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó: kár érte, mert én felszavaztam :DD
2013. jan. 21. 12:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem neked rögeszméd, hogy minden fiú csak szexuális segédeszközként használhat fel téged. Igencsak beteges a szinted.
2013. febr. 3. 03:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!