Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még soha nem csókolóztam, mit csináljak, hogy ne rontsam el?
Van egy lány akivel össze szeretnék jönni és ott tart a dolog,hogy le kellene smárolnom,de félek,hogy elrontom és kinevet.Mi tévő legyek?
17F
Ne úgy gondolj rá, hogy "le kell" smárolnod. A csókolózást pont hogy azzal ronthatod el, hogy elsieted, vagy "túl akarsz lenni rajta". Érezni fogod, ne görcsölj ennyire rá.
Sok sikert! :)
az egész oldalt olvasd el! :
Tipikus filmbéli jeletet képzeltél el nem? =)
A valóságban kicsit másképp mennek a dolgok, egy kapcsolat első percei gyakran átöleléssel, egymás kezének fogásával kezdődik nem csókkal.
De azis hamar bekövetkezik.
Én pl a fülébe súgtam, hogy még nem tudok csókolózni, erre Ő nekiállt megtanítani.
Ne parázz emiatt, mindenki így volt ezzel az első alkalommal, de menni fog ;)
"ők pot úgy csinálják, ahogy elvárják, ahogy a nők szeretik."
Meg a nagy büdös fittyfenét! Ők úgy csinálják, ahogy a nézőközönségről gyanítják, hogy szereti!
A kérdezőnek meg csak annyit üzennék, hogy próbálja meg ellazítani magát, mert a teljesítményében (ami kis bénázással tarkítva amúgy még aranyos is lehet) fog kiütközni a görcs. Finoman, lassan, ne túl erőszakosan. Nem tudom elképzelni, hogy egyedül ne érezne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!