Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megígérte, féléves fordulónkon elvisz vacsizni, de inkább jogsira költi a pénzt. Ti megbántódnátok?
Mindketten átlagos anyagi helyzetű családban élünk, nem járunk étterembe, mert ugye nem nagyon telik rá. Viszont, nem sokkal azután, hogy összejöttünk, megígérte, hogy mikor fél évesek leszünk, elvisz vacsorázni. Sokszor emlegettük, nagyon vártam, még egy ruhát is vettem külön erre az alkalomra, most meg benyögte, hogy nemigen megyünk, mert nincs rá pénze.
Egy ideje gyűjtöget jogsira, diákmelóból. Most tart ott, hogy együtt van minden és jövőhéten befizeti az egészet, így viszont egy forintja sem marad,sőt az apukájától is kölcsönkér százezret.
Nem tudom,mit gondoljak. Én megértem, hogy ez neki nagyon fontos, dehát már azt is felajánlottam, hogy fizessük felesbe a vacsorát, akkor egy olcsóbb helyen kijön fejenként 4 ezerből. De nem, így is drága neki...
Ti mit gondolnátok? Annyira vártam azt az estét..
"féléves fordulónkon"
Ha már egy féléves fordulón ekkora csindratta kellene, akkor mit várnál el szegény gyerektől mondjuk a 10-éves fordulótokon, vagy valami nagy eseményen?
Fél év az még semmi, nem is komoly dolog! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!