Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom megígérte, féléves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megígérte, féléves fordulónkon elvisz vacsizni, de inkább jogsira költi a pénzt. Ti megbántódnátok?

Figyelt kérdés

Mindketten átlagos anyagi helyzetű családban élünk, nem járunk étterembe, mert ugye nem nagyon telik rá. Viszont, nem sokkal azután, hogy összejöttünk, megígérte, hogy mikor fél évesek leszünk, elvisz vacsorázni. Sokszor emlegettük, nagyon vártam, még egy ruhát is vettem külön erre az alkalomra, most meg benyögte, hogy nemigen megyünk, mert nincs rá pénze.

Egy ideje gyűjtöget jogsira, diákmelóból. Most tart ott, hogy együtt van minden és jövőhéten befizeti az egészet, így viszont egy forintja sem marad,sőt az apukájától is kölcsönkér százezret.

Nem tudom,mit gondoljak. Én megértem, hogy ez neki nagyon fontos, dehát már azt is felajánlottam, hogy fizessük felesbe a vacsorát, akkor egy olcsóbb helyen kijön fejenként 4 ezerből. De nem, így is drága neki...

Ti mit gondolnátok? Annyira vártam azt az estét..

2013. jan. 20. 18:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Jójó, gondolom igazatok van. Én is úgy vagyok vele, hogy a jogsi fontosabb, csak én biztos nem tudom meglepni semmivel, mert nálunk nem lehetünk... ;) Felajánlott, hogy főzzünk együtt, azt ő nem akarja, azt mondja rendeljünk kaját és filmezzünk - dehát azt máskor is csináljuk, semmi különleges nincs benne.
2013. jan. 20. 18:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Én elhiszem, hogy rosszulesik, mert már nagyon beleélted magad, de lehet, hogy most tényleg pár ezer forinton múlik a barátodnak a jogsi, hogy be tudja időben fizetni. Majd bepótoljátok a vacsit, ha elmúltak a szűkösebb idők! Addig is ünnepeljétek meg máshogy a félév fordulót! Mondjuk készítsetek otthon valami finom kis vacsorát, süssetek tortát, gyújtsatok gyertyát, stb.
2013. jan. 20. 19:00
 13/17 anonim ***** válasza:
48%
jól teszi, inkább mint rád xdd
2013. jan. 20. 19:02
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
Másrészt, féléves forduló? Lehet, hogy csak én vagyok ilyen érzéketlen, de nekem max. az egyéves forduló bírna ekkora jelentőséggel. Ennyi erővel minden hónapban, héten vagy akár naponta is lehetne fordulókat tartani... Dehát mindegy, nem vagyunk egyformák.
2013. jan. 20. 19:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"féléves fordulónkon"

Ha már egy féléves fordulón ekkora csindratta kellene, akkor mit várnál el szegény gyerektől mondjuk a 10-éves fordulótokon, vagy valami nagy eseményen?

Fél év az még semmi, nem is komoly dolog! :D

2013. jan. 20. 19:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért bántódtál meg mert még kicsi vagy és éretlen. A barátod még iskolás akkor gondolom te is és kb 16 lehetsz.
2013. jan. 20. 20:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Én mondtam volna le a vacsit, hogy lehessen jogsija. Hülye vagy, már ne haragudj.
2015. ápr. 11. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!