Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejön-e ez a csajoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön-e ez a csajoknak?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy a lányoknak bejön-e az, ha egy hapsi sokat dícséri őket,bókol nekik, gyakran szóva teszi küldő és belső tulajdonságaikat, néha már olyanokat mond neki ami annyira nyálasnak tűnhet hogy azt gondolná mindenki hogy egy homokossal áll szemben? Hallotam pl tegnap egy hapsitól, a csajának mondta : ,, Olyan gyönörű vagy mint egy szép tavaszi reggelen egy harmatos rózsa" :D Még leírni is gáz nem hogy egy lány szemébe mondani. F/17
2009. aug. 30. 23:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mi a francért kell leszavazni mindenkit???

Mi csak elmondtuk a véleményünket...de ha ettől jobban alszik az illető...-.-'

2009. aug. 31. 06:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Én sikítófrászt kapok az ilyentől. Ráadásul ha minden nap, legalább óránként hallom, hogy "szeretlek" (erre is volt példa) az azért már sok... Ezzel nem bizonyít semmit sem. Számomra egy ölelés sokkal többet mondhat :)
2009. aug. 31. 08:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy ki bókol a 20 éves, szűz, World of Warcraft világbajnok Pistike vagy Don Juan deMarco. De nem a kinézetről, hanem a stílusról beszélek. Ha a bók mellett egy igazi férfi az illető, akkor mehet.
2009. aug. 31. 17:51
 14/15 anonim válasza:
szerintem klassz 0-0
2010. márc. 27. 09:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Én ezt mondtam a szerelmemnek vmelyik reggel: Milyen szép vagy ma reggel - is!

Mosolygott, sztem tetszett neki. Sajnos nem ismerem őt, de nagyon szeretném megismerni és többet is.

2010. márc. 31. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!