Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön-e ez a csajoknak?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy a lányoknak bejön-e az, ha egy hapsi sokat dícséri őket,bókol nekik, gyakran szóva teszi küldő és belső tulajdonságaikat, néha már olyanokat mond neki ami annyira nyálasnak tűnhet hogy azt gondolná mindenki hogy egy homokossal áll szemben? Hallotam pl tegnap egy hapsitól, a csajának mondta : ,, Olyan gyönörű vagy mint egy szép tavaszi reggelen egy harmatos rózsa" :D Még leírni is gáz nem hogy egy lány szemébe mondani. F/172009. aug. 30. 23:38
1/15 anonim válasza:
én lány vagyok, és nekem tetszik. Én is hasonlóképpen próbálom viszonozni a párom kedvességét. De van olyan lány ismerősöm, akinek semmiképpen nem jön be. Kinek a pap, kinek a papné
2/15 anonim válasza:
Szerintem tök aranyos ha egy pasi bokol és persze romantikus is.. kinek mi tetszik egy pasiban de én szeretem tudni mit gondol rolam és örülök ha elmondja :)
3/15 anonim válasza:
Én szeretem ha bókolnak.(ki ne szeretné :DDD) De azt énsem bírom ha nagyon cifrázzák.Elég egy egyszerű "gyönyörű vagy ma" vagy "nagyon csinos vagy" de ilyen cifra dolgok, hát nekem nem jönnek be. 18L
4/15 anonim válasza:
Lány vagyok, engem taszítanak az ilyen dumák. Az igazán mély érzelmeket, úgy érzem, tettekkel és hallgatással lehet kifejezni, nem ilyen nyálas dumákkal. De tényleg ízlés kérdése. Egyszer írtam ide, hogy miért mondanak ilyet egyes srácok és nagyon le lettem hurrogva;)
5/15 anonim válasza:
énis szeretem, ha bókolnak, dicérnek, de azért nem így :D
"Olyan gyönörű vagy mint egy szép tavaszi reggelen egy harmatos rózsa"
6/15 anonim válasza:
Ha egy versben olvasok hasonlót, mit írtál, akkor tetszik, de a barátomtól vagy más hapsitól már nem tetszene, mert olyan kamu szövegnek tűnik:D
Nekem már az túl feltűnő, ha valaki nagyon bókol:D
Nekem elég,ha ritkán és egyszerűen bókolnak, de az legyen őszinte!:)
18/L
7/15 anonim válasza:
a gáréknak sok ilyesmi bejön, amiket leírni is gáz annyira nyálasak. de hát ez van, nyomni kell. :)
8/15 anonim válasza:
Én nem szeretem ezeket a hasonlatos dumákat a bókokat azt igen de ezeket nem.bár ugy alapból sem vagyok valami romantikus tipus.
15/L
9/15 anonim válasza:
Nekem bejön, ha egy srác bókol. :-) Tök aranyos.
10/15 anonim válasza:
én nagyon szeretem a szép szavakat, de ez már nagyon gáz bocsi.XD tul van cifrázva.. egy egyszerúű "szép vagy drágám" vagy valami hasonló épp elég:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!