Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valter6672 kérdése:
Bejön a csajoknak, ha stírölik?
Figyelt kérdés
Lányok választát várnám elsősorban. Köszi2010. febr. 10. 16:54
1/15 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön,de szerintem a legtöbb lánynak általában imponáló.:)
17L
2/15 anonim válasza:
Igen,ha valaki izlésesen csinálja.Az én párom máig is nagyon szívesen néz engem végig,és mindig beindulok tőle.Amikor megismertem pont ez volt az ami mindig annyira jólesően hozott zavarba hogy muszáj volt a szemébe nézve rámosolyogni és egy bólintással megköszönni az elismerő nézést.Gyakorlatilag ismerkedésünk minden napján (én pultos voltam) megállt a pult mellett és tetőtől talpig kis sunyi szemmel végigmért engem,majd mosolyogva rám nézett.imádtam(L)és még most is
3/15 anonim válasza:
Nagyoon jól esik,még ha oda is köszönnek,,hhm:)
4/15 anonim válasza:
Van hogy igen, van hogy nem.Ez a hangulatomtól is függ.
5/15 anonim válasza:
De akkor ha szeretitek a miért játszátok közbe magatokat?
Hogy jajjj direkt azért se nézek oda.
6/15 anonim válasza:
Engem viszont határozottan idegesít ha fixíroz valaki, és nagy tahóságnak tartom ha a pofámba bámulnak. Gondolatban mindig jól elküldöm a büdös picsbe azokat, akik bámulnak rám.
7/15 anonim válasza:
Én azért nem szoktam odanézni mert nem akarok "könnyű prédának" tűnni.
8/15 anonim válasza:
ööö...nem. télleg nem. ha megnéznek az még oké. de ne vigyél túlzásba és ne folyton mindenki, és ne azért mert kintvan a mellem (ezért nincs kint)
9/15 A kérdező kommentje:
Hát igen, kinek a pap, kinek a papné. :) Köszönöm szépen a válaszokat. 16/F
2010. febr. 10. 18:02
10/15 anonim válasza:
Attól függ hogyan, és ki. Hogyha valaki tetőtől talpig scannel, azt gyűlölöm mert olyan mintha egy darab húst néezegetne. Ha történetesen tetszik a fiú, akkor kiábrándító a dolog.
Ha valaki csak fixíroz, azt peddig annak a függvényében fogadom, hogy tetszik-e. Ha igen, akkor a szemébe nézek, talán utána is fordulok haladtomban. Ha nem, akkor oda se nézek, eszem ágában sincs szemkontaktust teremteni.
De szerintem ez mindenkire igaz. Persze az egónak mindenféle stírölés jót tesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!