Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csókolóztam egy csajjal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókolóztam egy csajjal és nagyon élveztem most akkor biszex vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok 15és csaj vok. Mer szeretem a fiukat. Nem vonzódom a lányokhoz de vele élveztem.
2009. aug. 30. 23:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Ilyen korban természetes, ha érdekel a saját nemed, kíváncsi vagy még."

Ez ugye csak lányokra érvényes? :D

Mert én el nem tudnám képzelni egy fiúval; még arcra puszit, ölelést sem! Fújj! :D

A lányok valahogy szebbek és vonzóbbak! ^^

15/F

2009. aug. 31. 03:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Egy átlagos elb.szott tini vagy.
2009. aug. 31. 08:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Szégyen vagy nem 16 évesen én is csókolóztam csajjal.Buli volt és csak úgy hülyeségből.De egyáltalán nem éreztem (érzem) magam leszbinek.Most visszagondolva vicces egy kicsit.Most 20éves vagyok és már három éve van barátom.Egy csóktól még nem feltétlenül változik meg valakinek a szexuális beállítottsága.Az ilyen csak fiatalkori hóbort.
2009. aug. 31. 14:16
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Tudom h nem változik meg csak kíváncsi voltam a véleményetekre.
2009. szept. 18. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!