Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csókolóztam egy csajjal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókolóztam egy csajjal és nagyon élveztem most akkor biszex vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok 15és csaj vok. Mer szeretem a fiukat. Nem vonzódom a lányokhoz de vele élveztem.
2009. aug. 30. 23:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Akkor bizony szereted az extrém dolgokat!

Sztem több baj nincs!

2009. aug. 30. 23:18
 2/14 anonim ***** válasza:
53%

Egy újabb leszbikus! A f*szom ki van már tőletek...

Csak ezt magyarázza meg valaki, hogy a f*szomba történik ez meg?!

"- Ha már itt vagy, lesmárolhatlak?

- Persze..."

2009. aug. 30. 23:24
 3/14 anonim ***** válasza:

Szólj annak a barátnődnek , gyere te is és csináljunk egy csókpartyt.

17/F

2009. aug. 30. 23:24
 4/14 anonim ***** válasza:
Ilyen korban természetes, ha érdekel a saját nemed, kíváncsi vagy még. Persze ha jól csókol, miért ne élveznéd :D Akkor kezdj el a nemi identitásodon gondolkodni, hogyha már le is feküdnél vele és/vagy nagyon vonzódsz is felé/más lányok felé.
2009. aug. 30. 23:25
 5/14 anonim ***** válasza:
csajoknál teljesen normális. még több is belefér, nem tudom miért, de csajoknál nem gáz, heterok közül soknak volt már ilyen tapasztalata. :)
2009. aug. 30. 23:26
 6/14 anonim ***** válasza:

nem tudom, de én még rá se tudok gondolni, hogy egy csajjal smárolok... van egy barátnőm, aki lezbikus, és ő akart velem csókolózni.. aztán a végén ,,lemondott" rólam. szerintem olyan gusztustalan. de ezt sem értem. a lányok együtt miért mások, mint a fiúk együtt?

L/15

2009. aug. 30. 23:43
 7/14 anonim ***** válasza:
én sem értem, de mások. az úgy belefér, még jól is néz ki. :)
2009. aug. 30. 23:50
 8/14 anonim ***** válasza:
a női test szép, a férfi pedig nem.. ezért
2009. aug. 30. 23:59
 9/14 anonim ***** válasza:
de szerintem egy férfi test is lehet szép :D meg szexi. csak a lányok szemszögéből, nem a fiúkéból.
2009. aug. 31. 00:06
 10/14 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg csak a kíváncsiság. Más lánnyal nem is tudom elképzelni h smároljak..vele is csak hülyeségből kezdtük el.. aztán mind a ketten kezdtük élvezni.. tetszett. és 1-2szer talán még ha lesz rá alkalom kipróbálom=) de csak vele.. más lánnyal nem igen szeretnék...
2009. aug. 31. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!