Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kedvelnek a fiuk?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kedvelnek a fiuk? (lent)

Figyelt kérdés

Buliban ha odajön egy srác megkérdezi miujság..stb. elbeszélgetünk de kb 5 perc után mindig elmennek:( pedig szerintem nem mondok taszító dolgokat,és nem is bányarém vagyok!:(

mi lehet bennem a hiba?

2013. jan. 20. 14:53
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
hosszúújjú poloban voltam és egy fekete hosszunadrában szerintem nem ribancos..
2013. jan. 20. 15:39
 32/44 anonim ***** válasza:
Hát az nem. Akkor már csak a beszédeddel lehet valami baj. Lehet, hogy észre sem veszed de megbántasz valakit valamivel, én is ilyen vagyok és csak csodálkozom amikor valaki megsértődik, pedig szerintem semmi rosszat nem mondtam. De nagyképűnek, egonak is tűnhetsz, pedig észre sem veszed magadon. Vannak ilyen emberek, nincs is vele baj, hogy nem veszed észre, csak ezt a másik nem tudja és azt hiszi hogy alapból ilyen vagy és változni sem akarsz :)
2013. jan. 20. 15:44
 33/44 A kérdező kommentje:
ja nemtudom szerintem nem sokkal jobban szeretem ha más beszél és szeretek hosszasan beszélgetni minden kis dologról is igazából elég érdeklődő vagyok:( nemtudom..
2013. jan. 20. 15:46
 34/44 anonim ***** válasza:
Ha sokat hallgatsz akkor hiheti azt hogy nem érdekled őt, hiába kérdezel vissza :) Engem nem zavarna, ha közben érezném rajtad hogy tényleg érdekel amit mondok. Lehet kicsit többet kéne beszélned magadról is, és közben még tőle is kérdezni :) De igazából én sem tudom mi a konkrét ajuk, max találgatok :D
2013. jan. 20. 15:50
 35/44 anonim ***** válasza:
mondom a szex van a dologban
2013. jan. 20. 15:50
 36/44 anonim ***** válasza:
0%
sötét vagy, mint az éjszaka.
2013. jan. 20. 15:51
 37/44 anonim ***** válasza:
95%

#36.. hogy lehet ilyet írni ??

tudod ki a sötét ? te... látszik a megnyilvánulásodból. paraszt!

2013. jan. 20. 15:59
 38/44 A kérdező kommentje:
zóna pocok azért köszönöm a találgatást is majd próbálok tenni valamit:)
2013. jan. 20. 16:05
 39/44 anonim ***** válasza:
Nincs mit, én szívesen segítenék de láttatlanban lehetetlen :S :)
2013. jan. 20. 16:08
 40/44 anonim ***** válasza:
Még elég fiatal vagy ráérsz később is majd a férfiakkal foglalkozni.
2013. jan. 20. 16:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!