Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kedvelnek a fiuk?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kedvelnek a fiuk? (lent)

Figyelt kérdés

Buliban ha odajön egy srác megkérdezi miujság..stb. elbeszélgetünk de kb 5 perc után mindig elmennek:( pedig szerintem nem mondok taszító dolgokat,és nem is bányarém vagyok!:(

mi lehet bennem a hiba?

2013. jan. 20. 14:53
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

nemtudom,hogy defektes lennék...szerintem érdeklődő vagyok!

nem tudom nem olyan szexmániás társaság max néhányn de azokkal nem dumálok nagyon..

milyen az a verzió??

2013. jan. 20. 15:08
 12/44 anonim ***** válasza:
Ez egyszerű. Rakj fel képet és akkor kiderül hogy tényleg nem a külsőddel van-e baj. De 1000 oka lehet ha lelépnek szal ezt nem tudjuk megmondani.
2013. jan. 20. 15:08
 13/44 anonim ***** válasza:

Vagy lehet megszólalsz és árad belőled a butaság.

Vagy olyan hangod van mint egy orknak:D

2013. jan. 20. 15:09
 14/44 A kérdező kommentje:
ilyen féle problémáim asszem nincsenek..:D
2013. jan. 20. 15:09
 15/44 anonim ***** válasza:

valószínűleg nem a külsőjével van a baj, ha odamennek hozzá a fiúk.. de egy képet felrakhatnál, vagy privibe.

de elég nagy gáz lehet, mert ezek a fiúk ki vannak éhezve mint a fene, én sem bírom őket magamról levakarni, ezért nem is szoktam már fiú nélkül buliba menni, mert annyian nyomulnak, hogy az kibírhatatlan.

2013. jan. 20. 15:11
 16/44 A kérdező kommentje:
hova rakjak képet?
2013. jan. 20. 15:11
 17/44 anonim ***** válasza:

kepfeltöltes.hu-ra rakj

DE amúgy egy buliban nagy valószínűséggel csak kalandért mennek oda a lányokhoz,én is azért szoktam.

2013. jan. 20. 15:12
 18/44 anonim ***** válasza:
48%
kepfeltoltes.hu, de küldd privibe és akkor úgy nem látják illetéktelenek
2013. jan. 20. 15:14
 19/44 anonim válasza:
100%
illetéktelenek! nem látják illetéktelenek! hát ez nagyon jó, mert te aztán, mint vadidegen, nagyon illetékes vagy :D
2013. jan. 20. 15:17
 20/44 anonim ***** válasza:

Mi az a pont a beszélgetésben, ahol elakad a dolog? Valószínűleg nem a külsőddel van gond, s nem az egyéb külső jegyekkel. Mi az amiről beszélgettek, s milyen jellegű választ adsz? Ha negatív vagy semleges vagy érdektelen válaszokat adsz, az elveheti a kedvüket.

Sok minden eszembe jutott, de itt talán sok lenne kifejteni.

2013. jan. 20. 15:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!