Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kedvelnek a fiuk? (lent)
Buliban ha odajön egy srác megkérdezi miujság..stb. elbeszélgetünk de kb 5 perc után mindig elmennek:( pedig szerintem nem mondok taszító dolgokat,és nem is bányarém vagyok!:(
mi lehet bennem a hiba?
nemtudom,hogy defektes lennék...szerintem érdeklődő vagyok!
nem tudom nem olyan szexmániás társaság max néhányn de azokkal nem dumálok nagyon..
milyen az a verzió??
Vagy lehet megszólalsz és árad belőled a butaság.
Vagy olyan hangod van mint egy orknak:D
valószínűleg nem a külsőjével van a baj, ha odamennek hozzá a fiúk.. de egy képet felrakhatnál, vagy privibe.
de elég nagy gáz lehet, mert ezek a fiúk ki vannak éhezve mint a fene, én sem bírom őket magamról levakarni, ezért nem is szoktam már fiú nélkül buliba menni, mert annyian nyomulnak, hogy az kibírhatatlan.
kepfeltöltes.hu-ra rakj
DE amúgy egy buliban nagy valószínűséggel csak kalandért mennek oda a lányokhoz,én is azért szoktam.
Mi az a pont a beszélgetésben, ahol elakad a dolog? Valószínűleg nem a külsőddel van gond, s nem az egyéb külső jegyekkel. Mi az amiről beszélgettek, s milyen jellegű választ adsz? Ha negatív vagy semleges vagy érdektelen válaszokat adsz, az elveheti a kedvüket.
Sok minden eszembe jutott, de itt talán sok lenne kifejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!