Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen csókot kedvelnek a fiúk leginkább?
lágy, csók, először puszi a szájra aztán finom nyelves, a sok nyálat kerüld. simogatni közben a hátát, nyakát, meg amit csak szeretnél.
15/f
sok lesz a ,
bocsi :) előző voltam
hmm..hát az én barátom azt kedveli leginkább, mikor elöször puszi aztán lágy nyelves és a túl nyálasat kerüld.azt énse szeretem..jah és persze közbe simogasd a nyakát.:)
ez általába mindig beválik a fiuknál szerintem:$
14/L
hát amilyen kedvük van....
de először nyeld le a nyálad XD
kezdd el simogatni adj egy puszit az arcára.
aztán menj egyre közelebb a puszikkal a szájához.
adj egy cuppanóst a szájára aztán nézz mélyen a szemébe,és
csinálj úgy mintha megakarnád csókolni,aztán hirtelen húzd el a fejed és öleld mondjuk meg.egyszóval húzd el előtte a mézes madzagot...ettől nagyon beindulnak a fiúk.
itt vagy egy vad,szenvedélyes csókcsatába kezdetek a fiú kezdeményezésére,vagy ha nem kezdeményez és nem indult be annyira akkor adj neki egy szájra puszit,és kezd el csókolgatni az ajkait lassan érzékien ;]
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!