Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen csókot kedvelnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen csókot kedvelnek a fiúk leginkább?

Figyelt kérdés
pl: durva, vagy gyengéd...:P vagy mit csináljon egy lány csók közben a fiúval?( simogatás stb) perverziót kerüljük...
2010. máj. 30. 23:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát nem bánom ha kreatív, ha kinyitja rendesen a száját, ha nem hadar mint egy barom, ha érzéki... kb meg is van az általam elképzelt ideál. ÜDV23F
2010. máj. 30. 23:44
 2/10 anonim ***** válasza:

lágy, csók, először puszi a szájra aztán finom nyelves, a sok nyálat kerüld. simogatni közben a hátát, nyakát, meg amit csak szeretnél.

15/f

2010. máj. 30. 23:47
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

sok lesz a ,

bocsi :) előző voltam

2010. máj. 30. 23:47
 4/10 Grim13 ***** válasza:
Hangulatfüggő de ha végképp választani kell akkor legyen gyengéd, én szeretem ha egy lány a nyakamat "cirógatja" de a mellkas, nyak a legideálisabb hely a simogatásra ilyenkor :P Ja és a becsukott szemek nagyon alapnak számítanak !
2010. máj. 30. 23:49
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi válaszokat. :) még azért írjatok :P
2010. máj. 30. 23:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Háá' olyat, aminé' a nyelvünk összeér :-D
2010. máj. 31. 00:49
 7/10 anonim ***** válasza:
2010. máj. 31. 04:38
 8/10 A kérdező kommentje:
xD
2010. máj. 31. 10:46
 9/10 anonim válasza:

hmm..hát az én barátom azt kedveli leginkább, mikor elöször puszi aztán lágy nyelves és a túl nyálasat kerüld.azt énse szeretem..jah és persze közbe simogasd a nyakát.:)

ez általába mindig beválik a fiuknál szerintem:$

14/L

2010. máj. 31. 11:24
 10/10 anonim ***** válasza:

hát amilyen kedvük van....

de először nyeld le a nyálad XD

kezdd el simogatni adj egy puszit az arcára.

aztán menj egyre közelebb a puszikkal a szájához.

adj egy cuppanóst a szájára aztán nézz mélyen a szemébe,és

csinálj úgy mintha megakarnád csókolni,aztán hirtelen húzd el a fejed és öleld mondjuk meg.egyszóval húzd el előtte a mézes madzagot...ettől nagyon beindulnak a fiúk.

itt vagy egy vad,szenvedélyes csókcsatába kezdetek a fiú kezdeményezésére,vagy ha nem kezdeményez és nem indult be annyira akkor adj neki egy szájra puszit,és kezd el csókolgatni az ajkait lassan érzékien ;]

14/L

2010. máj. 31. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!