Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sracok visszautasitanatok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sracok visszautasitanatok egy sz0past? . Ha.

Figyelt kérdés
Vagyis hogyan reagallnatok arra h ha egy fiu oda menne hozzatok es azt mondana h le sz0p ha akarod! Es ezt mind ugy h utana ugy fog tenni veled mintha nem is tortent volna semmi es nem is ismerne...csak csupan egyszer szopas es utanna semmi!! es persze fogdosas es smarolas nelkul:P
2009. aug. 30. 21:33
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
soha semmilyen körülmény között...2 pofont adnék az ipsének de a második az már hullagyalázás lenne...-.-"
2009. aug. 30. 22:50
 22/27 anonim ***** válasza:

én nem verném meg, de valószínü kinevetném...

kb. annyi esélye van szegénynek, minha én nőre vadásznák hasonló szöveggel (pl. Szex?)

2009. aug. 31. 01:26
 23/27 anonim ***** válasza:
Függ a hangulatomtól is, de most épp valószinűleg beletérdelnék az arcába, hogy ne bírja f.szra nyitni a száját.
2009. aug. 31. 08:14
 24/27 anonim ***** válasza:

Vki írta,hogy nem mindegy-e,hogy női száj vagy férfi száj.

öcsém,te vagy hülye vagy vagy degenerált,vagy b_zi.Ne már akkor tedd bele egy vizes törölközőbe ennyi erővel az is nedves.

AMúgy ha ilyet mondana nekem egy pasi,tuti,hogy két hónap múlva bíróságon ülnék súlyos testi sértésért,fújjjjjjjjjjj.

Utálom a buzeránsokat.

2009. szept. 1. 10:08
 25/27 anonim válasza:
egyszer 1 vonatállomáson odajött hozzám 1 kb 20éves csóka és azt mondta hogy ad 10ezer forintot ha le sz*phat hát hirtelen ujra kellett bootolni a rendszert elsönek csak tátott szájjal lestem utánna meg megmondtam neki hogy bocsi de ez nem fog menni utánna meg rémült pofával 2órát utaztam:D
2009. dec. 8. 21:49
 26/27 anonim ***** válasza:
Utolsó ez jó volt. :D
2009. dec. 17. 10:33
 27/27 anonim ***** válasza:
Utána valószínűleg az asztal alatt térne magához, néhány fogától megszabadulva. Eredjen a homárbárba a kis buzoid, engem hagyjon békén...
2010. jan. 5. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!