Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sracok visszautasitanatok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sracok visszautasitanatok egy sz0past? . Ha.

Figyelt kérdés
Vagyis hogyan reagallnatok arra h ha egy fiu oda menne hozzatok es azt mondana h le sz0p ha akarod! Es ezt mind ugy h utana ugy fog tenni veled mintha nem is tortent volna semmi es nem is ismerne...csak csupan egyszer szopas es utanna semmi!! es persze fogdosas es smarolas nelkul:P
2009. aug. 30. 21:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
91%
Abban a pillanatban jobb lábbal állítanám Föld körüli pályára...
2009. aug. 30. 22:01
 12/27 anonim ***** válasza:
6%
Te 100% B@zi(@->U) vagy légyszi hagyd el az oldalt ez HEtERO oldal
2009. aug. 30. 22:02
 13/27 A kérdező kommentje:
hat nagyot tevedtel!!!! mert en csaj vagyok
2009. aug. 30. 22:04
 14/27 anonim ***** válasza:
Miért ne?
2009. aug. 30. 22:09
 15/27 anonim ***** válasza:
42%
22:02 nek a válasz. Mégis hol van feltüntetve, hogy ez heteró oldal???? Hülye
2009. aug. 30. 22:12
 16/27 anonim ***** válasza:
51%

Nem értem, miért olyan agresszív mindenki. Különben is, abba még senki sem halt bele, hogy valaki egyszer jól leszopta. Nem mindegy, hogy női száj vagy egy fiúnak a szája az, amelyben csúszkál a dákó?

Persze érzelem, legalább barátság mindenképp kell hozzá.

2009. aug. 30. 22:24
 17/27 anonim ***** válasza:

Kérdésre válaszolva:

Ha egy lány jönne oda akkor belemennék.

Ha egy fiú akkor visszautasítanám,még akkor is ha kulturált formában probálná előadni szándékát.Mert én heteró vagyok nem homok.

"Nem mindegy, hogy női száj vagy egy fiúnak a szája az, amelyben csúszkál a dákó?"

Ennyi erőből már a kutyám szájába is beletehetném a farkam mert hát az is nedves hely ahol csúszkál,nem igaz?

Amúgy képzeld el nem,mert én heteróként nem a férfiakhoz hanem a nőkhöz vonzódom.

És sokkal jobban élvezem a dolgot ha mondjuk egy nőies alakú,szép szőke csajszi oboázik rajtam mintha mondjuk egy szőrős,szakállas nagydarab izmos pali teszi ugyanezt.

2009. aug. 30. 22:35
 18/27 anonim ***** válasza:
Nekem baromira nem mindegy.Egyszerűen undorító és elkap a hányinger már attól is,ha egy pasit egy másikkal látok csókolózni.:S
2009. aug. 30. 22:36
 19/27 anonim ***** válasza:

A kérdezőtől.

Akkor ezek szerinte már kérdezték tőled?

2009. aug. 30. 22:38
 20/27 A kérdező kommentje:
nem kerdeztek tolem..en csaj vagyok!!! a pasim volt ilyen helyzetben..de o elutasitotta de nem durvan..csak azt mondta neki h kosz de nem
2009. aug. 30. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!