Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok visszautasitanatok egy sz0past? . Ha.
Nem értem, miért olyan agresszív mindenki. Különben is, abba még senki sem halt bele, hogy valaki egyszer jól leszopta. Nem mindegy, hogy női száj vagy egy fiúnak a szája az, amelyben csúszkál a dákó?
Persze érzelem, legalább barátság mindenképp kell hozzá.
Kérdésre válaszolva:
Ha egy lány jönne oda akkor belemennék.
Ha egy fiú akkor visszautasítanám,még akkor is ha kulturált formában probálná előadni szándékát.Mert én heteró vagyok nem homok.
"Nem mindegy, hogy női száj vagy egy fiúnak a szája az, amelyben csúszkál a dákó?"
Ennyi erőből már a kutyám szájába is beletehetném a farkam mert hát az is nedves hely ahol csúszkál,nem igaz?
Amúgy képzeld el nem,mert én heteróként nem a férfiakhoz hanem a nőkhöz vonzódom.
És sokkal jobban élvezem a dolgot ha mondjuk egy nőies alakú,szép szőke csajszi oboázik rajtam mintha mondjuk egy szőrős,szakállas nagydarab izmos pali teszi ugyanezt.
A kérdezőtől.
Akkor ezek szerinte már kérdezték tőled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!