Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg olyan nagy baj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg olyan nagy baj, hogy nem tudok boldogtalan lenni?

Figyelt kérdés

Komolyan, nem értem az embereket. Tehát aza helyzet, hogy eddig volt 4 kapcsolatom. Az első tartott 2 hetet, első csók vele volt, aztán bizonyos okok miatt nem ment volna, így szakítottunk. Kb. 2 hétig még sokat gondoltam rá, aztán lassan elmúlt a fájdalom. Aztán mindenki mondta nekem a hülyeséget hogy erre örökre emlékezni fogok és nem múlik el soha. Ez olyan hülyeség, egyrészt mert ma már kb leszarom mi van vele és nem is nosztalgiázgatok, az oké hogy emlékezni fogok rá, de ugyanígy emlékszem arra amikor tesóm megszületett vagy pl az újévi bulira amin annyit röhögtünk, persze mindenre emlékszünk amit tettünk, nem értem miért fújják fel.Aztán volt még 3 hosszabb több hónapos kapcsolatom, de ezek sem viseltek meg annyira, sőt úgy érzem csak fejlődök minden szakítás után. A szüzességem elvesztésével viszont várni akarok az igazira.

Csak nem értem ilyen kisebb kapcsolatok miatt mások miért bánkódnak, illetve miért olyan furcsa nekik az ,hogy én nem ülök órákat idézetek felett meg nem sírok szerelmes számokra hanem inkább kifestem a körmöm. (17l)

2013. jan. 20. 08:04
 1/2 anonim ***** válasza:

akkor te bizony még nem voltál szerelmes senkibe, és jó addig amíg nem tapasztalod meg. Vagy nagyon jó érzés, vagy nagyon szar.

Én se vagyok az, és nem is voltam.

2013. jan. 20. 08:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Tartósan jó ha nem szomorú az ember, de én sem értem a nagy idézetes dolgokat mert néha jók de állandóan azokat posztolni olyan mintha nemlenne saját gondolata az embernek. Ne foglalkozz azokkal akik elvárnák hog boldogtalan légy lehet csak irigyek
2013. jan. 20. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!