Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktak zaklatni privikkel ebben a kategóriában?
Mod is tud privit írni :)
Egyébként elég ritkán írnak rám, azok is főleg kiscsajok, ha mondok valami értelmeset a kérdésükhöz van, hogy elsírják a bánatukat egy szép hosszú levélben.
Néha van, hogy addig feszítem a húrt valakinél míg rám nem ír, de jóval kevesebb ember tesz itt fel értelmes kérdéseket, mint az ember elsőre gondolná, szóval kb ugyanazokba futok bele.
Én ritkán olvasom ezt a kategóriát, most is csak azért néztem meg ezt a kérdést, mert ma jött a hírlevél a hét legérdekesebb kérdéseiről, és ott nem látszik a kategória.
Válaszolni meg egyáltalán nem szoktam itt, ez az első.
És csak azért írok most, mert engem már zaklatott egy nem normális perverz egy másik kategóriában. Először néhány semleges üzenetet küldött, köszönetet válaszért meg ilyenek. Aztán amikor egyszer visszaírtam neki, megkérdeztem, hogy mégis mit akar tőlem, akkor azt válaszolta, hogy randizni, és hogy ne utasítsam vissza. Nem válaszoltam neki, de másnap megint jött tőle egy üzenet, hogy tulajdonképpen szexre gondolt...
Nem válaszoltam, ő meg kicsinyes és gyerekes "bosszút" kísérelt meg. Amikor erről tudomást szereztem, akkor beolvastam neki rendesen.
Aztán nemsoká írt nekem üzit egy másik lány, hogy xy rászállt privátban, és frankón leírta neki, hogy tulajdonképpen rám hajtott, de én "durván elutasítottam". (WTF?)
Persze megírtam a csajnak, hogy mi a szitu, és figyelmeztettem, hogy nehogy bedőljön az ürgének, semmilyen körülmények között ne találkozzon vele.
Sokáig gondolkodtam, bejelentsem-e a modiknak az esetet, de végül is nem tettem, a hülye meg el is tűnt a Gyakoriról pár hét múlva.
A modik egyébként bele tudnak nézni mindenki fiókjába, tehát a kérdéseken és a válaszokon kívül a privát üzeneteket is el tudják olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!