Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktak zaklatni privikkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktak zaklatni privikkel ebben a kategóriában?

Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 01:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
xDDDD
2013. jan. 20. 04:06
 22/30 Pixi3 ***** válasza:
100%
Valahogy annyira éreztem, hogy odakéne írnom hogy a moderátoroknál de gondoltam á csak rendelkezik valaki annyi IQ-val hogy nem a rendőrségre gondolok, de tanultam a hibámból.
2013. jan. 20. 04:08
 23/30 anonim ***** válasza:
édeske, a moderátoroknál maximum jelenteni tudod. feljelenteni a rendőrségen kell. ehhez kéne az a bizonyos IQ :)
2013. jan. 20. 04:14
 24/30 anonim ***** válasza:
Én arra lennék kíváncsi, hogy vajon a privikbe is belelátnak e a modik? Bele is rondíthatnak?
2013. jan. 20. 04:28
 25/30 anonim ***** válasza:
Elvileg nem....elvileg
2013. jan. 20. 04:45
 26/30 anonim ***** válasza:
Én néha kapok privát üzenetet (amik nem "szia mi a nemed, mi a neved, hol laksz mit csinálsz) amiknek igazán örülök mert ez azt jelenti, hogy nem vagyok közönbös pár olyan felhasználó szemében akik olvassák a soraimat. :)
2013. jan. 20. 05:45
 27/30 anonim ***** válasza:

Mod is tud privit írni :)

Egyébként elég ritkán írnak rám, azok is főleg kiscsajok, ha mondok valami értelmeset a kérdésükhöz van, hogy elsírják a bánatukat egy szép hosszú levélben.

Néha van, hogy addig feszítem a húrt valakinél míg rám nem ír, de jóval kevesebb ember tesz itt fel értelmes kérdéseket, mint az ember elsőre gondolná, szóval kb ugyanazokba futok bele.

2013. jan. 20. 05:54
 28/30 anonim ***** válasza:
Szoktak írni néha. Van 1-2 hülye, de vannak normálisabbak is. Van akivel pár levélváltás után abbamarad a dolog, de van olyan is, akivel már nagyon régóta beszélgetek. Örülök, hogy akad pár értelmes ember is itt.
2013. jan. 20. 09:23
 29/30 anonim ***** válasza:
Volt egy srác, aki ismerkedés céljából írt, jól elbeszélgettünk, aztán mondtam, hogy most mennem kell, mondta, hogy jó. 5 perc múlva egy másik kérdés kapcsán, ahol válaszoltam újra ő írt rám, egy eléggé szexuális tartalmú levelet (nem tudta, hogy ez is én vagyok), na szóval jót röhögtem rajta, a lényeg,hogy hihetetlen, hogy valakik ilyen napi 20-30 privit elküldenek, háta lesz kapás, vagy mi?
2013. jan. 20. 09:53
 30/30 anonim válasza:

Én ritkán olvasom ezt a kategóriát, most is csak azért néztem meg ezt a kérdést, mert ma jött a hírlevél a hét legérdekesebb kérdéseiről, és ott nem látszik a kategória.

Válaszolni meg egyáltalán nem szoktam itt, ez az első.

És csak azért írok most, mert engem már zaklatott egy nem normális perverz egy másik kategóriában. Először néhány semleges üzenetet küldött, köszönetet válaszért meg ilyenek. Aztán amikor egyszer visszaírtam neki, megkérdeztem, hogy mégis mit akar tőlem, akkor azt válaszolta, hogy randizni, és hogy ne utasítsam vissza. Nem válaszoltam neki, de másnap megint jött tőle egy üzenet, hogy tulajdonképpen szexre gondolt...

Nem válaszoltam, ő meg kicsinyes és gyerekes "bosszút" kísérelt meg. Amikor erről tudomást szereztem, akkor beolvastam neki rendesen.

Aztán nemsoká írt nekem üzit egy másik lány, hogy xy rászállt privátban, és frankón leírta neki, hogy tulajdonképpen rám hajtott, de én "durván elutasítottam". (WTF?)

Persze megírtam a csajnak, hogy mi a szitu, és figyelmeztettem, hogy nehogy bedőljön az ürgének, semmilyen körülmények között ne találkozzon vele.

Sokáig gondolkodtam, bejelentsem-e a modiknak az esetet, de végül is nem tettem, a hülye meg el is tűnt a Gyakoriról pár hét múlva.

A modik egyébként bele tudnak nézni mindenki fiókjába, tehát a kérdéseken és a válaszokon kívül a privát üzeneteket is el tudják olvasni.

2013. jan. 20. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!