Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktak zaklatni privikkel ebben a kategóriában?
szerintem nincs gond azzal ha valaki ír mert mondjuk olvassa a válaszokat és ismerkedni szeretne, ez nem zaklatás kategória. Ha nem a normális értelmes beszélgetés a cél akkor zaklatás.
21/N
az mióta zaklatás hogy ha rád ír valaki ?:D ha majd tényleg zaklat vki akkor ráhívod a rend héber őreit és [nem történik majd semmi] kész. de ez nem zaklatás.
egyén iránt miért hiszi mindenki azt hogy ide az emberek csajozni/pasizni járnak ?:D oké van ilyen is van akinek össze is jött és van aki ezzel csúnyán pórul is járt és van olyan is akié működőképes / működőképes volt. de ettől függetlenül szerintem picit túlzás lenne hogyha azt hinném hogy minden nekem pü-t író hüvelyes listáján potenciális pasijelölt vagyok. nem tudom.. szerintem teljesen normális ráírni vkire azért mert a kérdés / válasz alapján érdekesnek tűnik és momentán úgyis unatkozik.
persze lehet én vagyok a hülye és jelenleg is minimum 10 csaj akar gyiken felszedni csak nekem nem esik le :D
Engem soha :P
Én viszont igen... bár nem zaklatni, hanem beszélgetni :D
Ezt bizonyítandó, hogy egy év alatt kicsivel több mint 150 emberrel beszéltem GyK-n.
Nemtudom ez jónak számít-e, de lesz ez még sokkal több is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!