Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol lehetett melyik kategóriában?
Valaki tudja hogy gyakori kérdéseken melyik rovatba tették föl a legelső kérdést :D csak kíváncsiságból mert nem tudtam áskálódni se xD
de szerintem ide a szex rovatba vagy az egyéb kérdésekhez
tippeket is mondhattok meg ha valaki tudja vagy tud valamit írja meg :D köszönöm xD
10/11 igen az lesz az
nézelődtem és mikor arra gondoltam hogy az állatoknál lesz jöttél te belinkeltél egyet és az lett a legelső :D
nah 13/15 nem látok sötétben XDD
eddig te nyertél xD elnézést XD
érdekes kérdéseket tettek fel anno :
Miért van a templomtornyokon villámhárító?
Miért húznak bukósisot a fejükre a kamikázék?
Ha a fekete dobozok törhetetlenek, miért nem olyan anyagból csinálják a repülőket?
Ha az úszás használ az alaknak, akkor mi a helyzet a bálnákkal?
Kategória:
Ha azért vagyunk, hogy segítsünk másokon, akkor minek vannak mások?
Honnan tudjuk, hogy nincs két egyforma hópehely, hisz nem is láttuk mindet?
Ha az ember a majom továbbfejlesztett változata, akkor miért vannak még mindig majmok?
Ha egy jármű fénysebességgel halad, mi történik, ha bekapcsoljuk a fényszórót?
Az olívaolaj olívabogyóból készül, a napraforgóolaj napraforgómagból készül. Miből készül a gépolaj,..
Miért szögezik le a koporsó fedelét?
A vajas kenyér mindig a megkent oldalára esik, a macska mindig a talpára esik. Mi történik, ha a macska hátára vajat kenünk?
Ha a nyúlláb szerencsét hoz, akkor a nyúlnak is szerencséje volt?
Hogyan kerülnek a Fűre lépni tilos táblák a gyep közepére?
Ha egy hupikék törpikét fojtogatok, milyen színe lesz?
Ha az egyik szinkronúszó megfullad, akkor mit tesz a többi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!