Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehetett az oka?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel szexeltünk (nem az első alkalom) és egyszer csak (3 perc után) azt mondta, hogy fáj neki, hagyjuk abba, ne haragudjak. Mi lehetett az oka?
2013. jan. 11. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:

-Drága egyetlenem, mi a baj?

-[itt következik a kérdésedre a válasz]

Szívesen!

2013. jan. 11. 22:26
 2/7 Alexandra0908 ***** válasza:
Lehet van neki egy kis gyulladása...mindenképp menjen el nőgyógyászhoz.Ő megoldja a problémát. :)
2013. jan. 11. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is előfordul, hogy fáj. Az én helyzetemben azért van, mert túl szűk vagyok. Ez is lehetséges a barátnődnél.

19/L

2013. jan. 11. 22:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek. Miért nem kérdezted meg tőle?
2013. jan. 11. 22:31
 5/7 Alexandra0908 ***** válasza:

Hülyeséget mondott szerintem az első.

Tél van,hideg van,simán előfordulhat,hogy felfázott és a nőknél erre nagyon vigyázni kell,mert nálunk nem csak a "pisinél",hanem "ott" is lehetnek ebből problémák.

Lehet petefészek gyulladása is vagy bármi ilyesmi,amit ő csak most vett észre,ahogy együtt voltak,mert eddig nem fájt és nem is tudott róla.Mindenképp menjetek el nőgyógyászhoz,mert ebből nagyobb baj is lehet.

2013. jan. 11. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak dobd be a kocsiba és vidd, hiszen szegény lány még nem is tudja milyen veszélyben forog az élete! Legfontosabb hogy éjfélig jusson el az orvoshoz!

Én vagyok ódivatú hogy kommunikácót próbálnék létesíteni?

2013. jan. 11. 22:46
 7/7 Alexandra0908 ***** válasza:

Nem vagy ódivatú..nem ezt mondtam!

De ha a lány se tudja,hogy mi a baja és miért fáj akkor mi van?Egyáltalán nem szabadna,hogy fájjon neki,mert akkor baj van...

2013. jan. 11. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!