Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van annak, hogy egyesek odaírnak válaszként egy egyáltalán nem odaillő dolgot?
Figyelt kérdés
Valaki feltesz egy normális kérdést, erre olyan válaszokat kap, ami vagy bunkó, vagy nem is ahhoz a témához tartozik...2013. jan. 19. 23:45
31/35 anonim válasza:
Balázs, szakítani akarok!
Nem, nem miattad van, én vagyok a hibás.
Sajnálom!:DDDD
32/35 Kinucc válasza:
"Balázs, szakítani akarok!
Nem, nem miattad van, én vagyok a hibás.
Sajnálom!:DDDD"
XDDDDDDDD Jól van Lizike xD Tudom hogy te vagy az Mónika!!!
Neeem szabad bökdösni az 5 honapos hererákos Mónikát és az 1 éves mellrákos Pistikét!Ez így nem sétálhat tovább!Most aztán betelt a cérna és elszakadt a pohár!!!
Utóhányás: Éhes vagyok, fözéé kaját!!!
33/35 anonim válasza:
Kinga, te nem vagy magadnál!:DD
34/35 Kinucc válasza:
Teee hülye pedofil!Fel jelentelek adóhányásért!Teeeee ott cipőben!
35/35 anonim válasza:
Sok idióta, sznob és sok egyéb különböző örült garázdálkodik ezen a fórumon ez van, szokj hozzá. Ha helyes választ írnak azt úgyis észreveszed, a többivel meg ne is foglalkozz, esetleg röhögj egy jó rajta, hogy mekkora egy kretén, és lapozz. Nekem inkább az idióta kérdésekkel van a bajom, amiket moderálhatnának, mert csak fölöslegesen terheli a rendszert. Bár néha jókat lehet nevetni, de ez nem a vicc.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!