Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van annak, hogy egyesek odaírnak válaszként egy egyáltalán nem odaillő dolgot?
Nem tudom, mire gondolsz pontosan, kérdező. én szoktam értelmetlen dolgokat is válaszolni, pl. a terhes lehetek-féle értelmes kérdésekre, és arra, amikor egy pár a szexuális problémáit velünk akarja megoldatni, mert ketten nem képesek a magánéletük kezelésére. szóval bevallom, szoktam hülyeségeket válaszolni, néha talán bunkónak tűnhet akár, bár ez nem célom, és a trágárságot, direkt kerülöm.
dr Bubó voltam, sziasztok
UI: Kérem a következőt!
Hát bocsi ha nekem két értelmű dolgokat mondanak kihasználom. Pl. tegnap a rendőr mondta itt állok, én meg mondtam én tényleg. Lényeg elengedett és röhögött. Bocs, de én ilyen vagyok. Néha olyan jókat tudok ilyeneken röhögni.
Szóval lehet bunkó vagyok, bár még nem mondták soha.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__3902..
Mondjuk ez. Pl. az első válasz is.. Ha nem tud hozzászólni normálisan, minek ír?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!