Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme így SMS-t küldenem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme így SMS-t küldenem neki?

Figyelt kérdés

Gondoltam küldenék egy kedves kis SMS-t neki, amiben leírom, hogy rá gondolok, stb... hátha kicsit jó kedvet csinálok neki vele, bármit is csinál éppen.

A bökkenő, hogy neki nincs pénz a telefonján, ezért nem tudna reagálni az SMS-emre. Van így értelme küldenem neki?

Tudom, hülye kérdés, de unatkozok :)

2013. jan. 6. 17:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak annyi mint ha visszahívós sms-t küldenél neki.
2013. jan. 6. 17:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne küldj sms-t 100x többet jelent ha csak 1 percre is, de felhívod..
2013. jan. 6. 17:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne unatkozz, küld azt a k*rva sms-t. Mert ha szeret és tényleg jól esett neki az sms-s akkor ha találkoztok vagy ilyesmi megemlíti neked.
2013. jan. 6. 17:52
 4/8 A kérdező kommentje:

foley: Nem tudom hogy megy a visszahívós SMS... :o

Második: Felhívnám, de nem tudom mit csinál épp, hátha dolga van és nem akarom megzavarni, az SMS az meg nem zavaró.

Harmadik: Majd csak jövő héten tudunk találkozni legközelebb sajnos, de ma később neten tudunk beszélni, csak én nem bírom kivárni :)

2013. jan. 6. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:

T mobile-nál van,hogy ingyenesen küldhetsz olyan sms-t amiben az van,hogy hívjon vissza.

Amúgy szerintem küldj neki egy sms-t,mert eshet még jól neki,attól még,hogy nem válaszol.

2013. jan. 6. 17:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát el is küldtem neki :D Remélem örül neki :)
2013. jan. 6. 18:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha internete van akkor onnan is tud smst küldeni neked :D
2013. jan. 6. 18:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha net közelben lenne akkor már beszélnénk... :) Ott már nem az SMS lenne a lényeg.
2013. jan. 6. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!