Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme így SMS-t küldenem neki?
Gondoltam küldenék egy kedves kis SMS-t neki, amiben leírom, hogy rá gondolok, stb... hátha kicsit jó kedvet csinálok neki vele, bármit is csinál éppen.
A bökkenő, hogy neki nincs pénz a telefonján, ezért nem tudna reagálni az SMS-emre. Van így értelme küldenem neki?
Tudom, hülye kérdés, de unatkozok :)
foley: Nem tudom hogy megy a visszahívós SMS... :o
Második: Felhívnám, de nem tudom mit csinál épp, hátha dolga van és nem akarom megzavarni, az SMS az meg nem zavaró.
Harmadik: Majd csak jövő héten tudunk találkozni legközelebb sajnos, de ma később neten tudunk beszélni, csak én nem bírom kivárni :)
T mobile-nál van,hogy ingyenesen küldhetsz olyan sms-t amiben az van,hogy hívjon vissza.
Amúgy szerintem küldj neki egy sms-t,mert eshet még jól neki,attól még,hogy nem válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!