Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen könnyű alkalmi szexpartnert találni?
#8 -as szuzen hal meg.
Vannak olyan lanyok, akiknek ez kell. Tiszteletben kell tartani, hogy vannak k+rvak es kesz.
Egyebkent egyszer mondta ismerosom, hogy tud egy lanyt akit nem lehet megeroszakolni. Na akkor mutas be neki-mondtam en.
A lany megismetelte nekem kesobb. El sem akartam hinni. A fulemnek nem hittem.
Fodrasztanulo volt a draga. De, egy lelki roncs, mint kesobb kiderult. Csak megtartotta a csaladi dolgokat maganak...
Visszament valami volt baratjanhoz, aki valami famunkas kulfoldon. Amikor hazajon megloki a lanyt es megy vissza. Hiaba, no. Ez a boldogsag egyeseknek.
En egyedul azert nem csinalom ezt, mert nem akarok oreg koromra igy maradni es minel idosebb vagy, annal nehezebb valtozni.
Amig a lanyok/nok boldogok azzal, amit csinalnak en nem kotekszem.
Nem mindenki egyforma. Egyebkent ez olyan, mint a golfozas. Alig mondtam nemet 2, maximum 3 lanynak, de banom. XD
Ugy, hogy mar menyasszonyom van. Az a punci mar nem jon vissza! :)
Lehet itt egy par negativ emberkenek sirasra allo szaja, de 30-as megmondta eleg rendesen. Egyet is ertek vele.
32 pedig elmondja az igazat.
Az a 12-es lany pedig a Fold nepessegenek a felet kepviseli mar lassan. Itt szerzi meg azt a figyelmet, amit a hetkoznapokban nem kap meg...
Meg eddig neki a dolgok nem jottek be, de majd! Ez olyan, mint lottozni 22 even at ugyanazzal a szammal.
Csak azt nem értem, ha ennyire király vagy, akkor miért itt dicsekszel látatlanban?
Én is megmondom a tutit:
40 éves nő vagyok, és még mindig azt a srácot kapom meg, akit csak akarok. Akár 20 éveset is. Most akkor írjak ki egy kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!