Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen könnyű alkalmi szexpartnert találni?
Ha nagyon jól nézel ki és jó vagy az ágyban, akkor még lehet hogy én is adnék neked egy próbaéjszakát. De mint ahogy te nem tiszteled azokat a lányokat akiket lefektetsz én sem tisztelnélek téged egy szemernyire sem és miközben azt hinnéd hogy te használsz ki engem, ez fordítva történne.
Mellesleg a mosolygós szőke lányok akikről azt hiszik hogy 8 év után sem hajlandóak ágyba bújni valakivel....valószínűleg elég elesett, visszahúzódó természetű lánykák akiknek eddig nem sok jóban volt részük. Nekik is szükségük van a szexre.
De azt már senkinek ne próbáld beadni hogy ezek a lányok utána ott állnak a küszöbödön hogy többet is akarnak tőled...
22L
Minden tiszteletem a tiéd!Szinte lehetetlen olyan csajt találni aki ennyire őszinte de te bebizonyítottad hogy nem csak álszent csajok léteznek a Földön
12es vagyok
vagyunk még egy páran azért, csak keresni kell minket :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!