Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek visszataszító ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek visszataszító ha egy lány (15-16 évesen) cigizik?

Figyelt kérdés

2013. jan. 19. 19:30
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
80%
Az talán erős, hogy undorító, de magam részéről inkább nem dohányzó lányt választanék.
2013. jan. 19. 21:36
 32/37 anonim ***** válasza:
9%

27-es:

"a tinik CSAK menőzésből csinálják."

Köszönjük Emese, az általánosítás is megvolt mára.

Elég nehéz időket éltem 14 évesen. Anyámék váltak mert apám 4 évig más nőhöz járt. Anyám folyamatosan sírt. Ha hazamentem mindig az várt hogy veszekedtek, ordibáltak. Ezért próbáltam nem otthon lenni. Ennek az lett a vége hogy rossz társaságokba keveredtem. Folyamatosan ideges, feszült voltam. Megkínáltak cigivel is. Úgy éreztem hogy megnyugtat. Akárhányszor a szüleim elkezdtek veszekedni vagy meghallottam hogy anyám sír megint felhúztam magam és mentem ki cigizni. Egyszerűen lenyugodtam tőle. Később már mindennapos dologgá vált a cigi. Nem hazudok le tudnám tenni ha akarnám de nem nincs olyan ok amiért megtenném attól eltekintve hogy rohadtul egészségtelen.

16/L

2013. jan. 20. 03:12
 33/37 anonim ***** válasza:
85%

Es ez neked nem eleg nyomos ok utolso???

Hasznald mar az agyadat. (bar remelem elhiszed, hogy nekem aztan k*rvara mindegy, hogy cigizel-e es tudorakod lesz-e, esetleg csak siman undoritoan sargas lesz a borod/fogad 5-10 ev mulva a hanyinger lehelleted melle, vagy sem)

2013. jan. 20. 06:17
 34/37 anonim ***** válasza:
74%
Igen jellemző, hogy a dohányosok mindig meg tudják indokolni, hogy miért cigiznek. Stessz, sok munka, anyámék veszekednek, ez nekem jár, megnyutat, jobban érzem magam tőle, egyik "intelligens" családtagom még azt is állította, hogy jót tesz a születendő gyerekének, ha az anyja terhesen dohányzik. Okot, indokot mindenre lehet találni!
2013. jan. 20. 09:23
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

"Ennek az lett a vége hogy rossz társaságokba keveredtem. Folyamatosan ideges, feszült voltam. Megkínáltak cigivel is. Úgy éreztem hogy megnyugtat."

- Amikor menőzésre gondolnak, akkor normakövetésre gondolnak valójában. eseted tipikus példája, amikor valaki egy csoport normáinak követése miatt kezd el dohányozni, vagyis alátámasztottad az állítást.

2013. jan. 20. 09:27
 36/37 anonim ***** válasza:
Nagyon
2013. aug. 1. 17:52
 37/37 anonim ***** válasza:
Bármelyik korban az, és nem menő... 30/F
2017. febr. 5. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!