Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek visszataszító ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek visszataszító ha egy lány (15-16 évesen) cigizik?

Figyelt kérdés

2013. jan. 19. 19:30
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
91%
Fiúnál is, lánynál is visszataszító, és a személyiségéről is árulkodik, hogy nagy vagánynak hiszi magát (tinédzsereknél).
2013. jan. 19. 19:44
 22/37 PureGame ***** válasza:
94%
igen, minden életkorban.
2013. jan. 19. 19:45
 23/37 anonim ***** válasza:
34%
itten mindenkit lepontoznak:(
2013. jan. 19. 19:45
 24/37 anonim ***** válasza:
93%
a cigi gáz. ha egy 15-16 éves szívja még gázabb. ha ráadásul lány is akkor meg pláne.
2013. jan. 19. 19:46
 25/37 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem visszataszító. Nem akarom ismételni az előttem hozzászólókat, de én is csak ezeket tudom mondani, hogy büdös, egészségtelen (ami a nagyobbik baj, hogy nem csak magára, hanem a környezetére; így sajnos rám is, és ha esetleg később a komolyabb kapcsolat lehetősége is fennáll, akkor az egész családra), az önkontroll hiányáról ad egy elég reális képet, és ezen felül tényleg viszi a pénzt is rendesen (ha azt nézzük, hogy valószínűleg nem ő dolgozik meg érte a két kezével, még rosszabb). Illetve bennem személy szerint elképesztő módon negatív érzést kelt, ha arra is gondolok, hogyha 15-16 évesen már cigizik, mi lesz később...
2013. jan. 19. 20:17
 26/37 anonim ***** válasza:
91%

undorito, tegnap este is elkuldtem egy ilyen fustgyarost a faszba mikor odajott illegetni magat. hanyinger.

22f

2013. jan. 19. 20:19
 27/37 anonim ***** válasza:
71%

"Ráadásul csakis menőzésből csinálni szánalmas. "

a tinik CSAK menőzésből csinálják.

2013. jan. 19. 20:21
 28/37 Doktor Jo ***** válasza:

Mindenki maga dönti el mit tesz az egészségével. Te szeretsz dohányozni ? Ha igen keress olyan pasit aki szintén dohányzik, ha kapcsolatra vágysz. De ha azért teszed mert a környezeted cigizik, és te nem akarsz akkor pedig állj le róla, nem olyan jó, hogy érdemes legyen csinálni :)

Ha kérdésed van írj nyugodtan privátot és pártatlanul korrekt válaszokra számíthatsz :)

2013. jan. 19. 20:27
 29/37 anonim ***** válasza:
63%
Ha tetszik egy lány felőlem szívhatja de nem akarom megérezni rajta! És nem fizetem oldja meg magának.
2013. jan. 19. 20:35
 30/37 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon örülök, hogy majdnem mindenki azt íjra, hogy undorító.

Én gimiben tanítok, és az osztályomban 20 főből 18 szívja. 16 évesek.

Hiába papolok. Bár előttem legalább sunnyognak, mert a dohányos kolléganőmet elküldték a búsba, hogy neki semmi joga papolni.

És nem hiszem, hogy luxus lemondani valakiről, aki tetszik emiatt.

Mert annak is oka van, ha valaki tetszik. Pl. a szaga eleve kizáró ok.

Én soha nem jártam olyannal, aki dohányzik. Soha.

2013. jan. 19. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!