Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged mi idegesít egy nőben?
Nem szoktam nők társaságában lenni, ezért nehéz is volna erre válaszolnom.
30/f
kérdező leírom neked mi készít ki minket:
amikor a magát okosnak KÉPZELŐ nő süketel. pontosabban nem is a süketelés hanem az a tény hogy mi közbe mosolygunk de magunkban azon agyalunk hogy vajon hány évezreddel is van lemaradva tőlünk és hogy mégis mi a fenéért pazaroljuk mi az időnket 1 ilyen messze rangunkon aluli embernek már alig nevezhető valamire aminek a létrehozása az anyja és apja részéről bőven kimeríti az emberiség elleni bűntett tényállását :) majd mikor kulturáltan megfogalmazva de azért kellő cinizmussal szarkazmussal és iróniával fűszerezve közöljük hogy távolról sincs igaza mert ez valójában úgy van hogy... akkor a drágám kitalálja hogy mi vagyunk a hülyék :D és mivel jól neveltek vagyunk ezért nem vágjuk képen :) na ez bsza belén az ideget :D
ezúton üzenném minden a fent említett kategóriába eső "nőnek": kössétek fel magatokat az emberiség érdekében! köszönjük.
Igen, mindenki írja a cigit. Neked persze szabad élvezned a nikotint, de én már undorító vagyok, ha a rágyújtok.
Igen a nagypofájúság és a hiszti, meg az összes többi...
Megdöntöttétek a matriarchátust, elvettétek a Nőktől a vezetést és még az is visszataszító bennünk, ha ezt nem élvezzük!
Magyarok még nem is voltak akkoriban :-)
Matrairchátus, az őskor társadalma, az emberiség alapállapota :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!