Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ipari légypapírral szoktam. Csinálok belőle egy nagy hálót és várom, hogy belesétáljanak. Ha pedig kiszedem őket belőle, akkor tökre el vannak csábulva, hálából. Ha nem szedem ki őket, akkor pedig szintén lehet velük mit kezdeni, bár azért nem lesznek hálásak :)
Bocs, hogy férfiként beleugattam...
The Other válasza:
"Én ipari légypapírral szoktam. Csinálok belőle egy nagy hálót és várom, hogy belesétáljanak. Ha pedig kiszedem őket belőle, akkor tökre el vannak csábulva, hálából. Ha nem szedem ki őket, akkor pedig szintén lehet velük mit kezdeni, bár azért nem lesznek hálásak :) "
:-D Igen, így! Pontosan így. :-))))
Ha ugyanolyan a humora, mint az enyém, akkor egyből egy hullámhosszra kerülünk, ez elég jó alap, és a legkönnyebben így lehet engem meghódítani (eddig csak így sikerült bárkinek is)
Kérdező: az, hogy veszel csokit meg virágot, ne haragudj, de elég sablonos dolog, eléggé személytelen. Az én szememben annyit jelentene, hogy oh de aranyos, mert próbál kedves lenni, és kifejezni, hogy érdeklem, de ennyi.Persze ez is jó, csak hát egy kis figyelmességgel sokkal ütősebb hatást érhetsz el:
megfigyeled, hogy milyen dolgokról beszél a lány lelkesen, mihez fűződik kellemes emléke, és ezekre alapozod a gesztusaidat. Az én barátom a kezdetek óta ilyen, és pl amikor az egyik találkozásunkra hozott nekem egy lufit, mert előtte mondtam pár nappal, hogy milyen rossz hogy már olyan régen járkálgathattam lufival a kezemben, pedig milyen jó lenne. És még mai napig ha eszembe jut, az jut erről eszembe, hogy mennyire imádom, mert az ilyesmikre figyel és ilyen mindenféle apróságokkal teszi varázslatossá a napjaimat. :)
Próbáld meg megfogadni ezt szerintem, a legtöbb lányt szerintem meghatják az ilyesmik! (Persze te ne lufit vegyél, hanem ami az adott lányt éppen boldoggá teszi... meg nem is kell konkrétan semmit venni, ha mond egy helyet vagy programot, amire vágyik, az is jó lehet, bármi... tényleg apróságok csak, nem kell túl nagy dolgokban gondolkozni)
21L
Speciel engem úgy tudott elcsábítani életem szerelme, annak ellenére hogy eleinte annyira nem is érdekelt, és kitartóan ostromolt, hogy rendkívül figyelmes volt velem, nem ragadósan de férfiasan nyomult, akkor amikor kellett, hagyott teret, és magához szeretgetett..mostmár nem tud levakarni magáról.. :DD
És a legfontosabb, igazi nőnek érezhettem magam mellette, mindig, minden körülmények között, mai napig. :) És hogy a kapcsolatunk még mindig tart annak köszönhető, hogy mindig figyelmes velem, nem csak az elején volt, cserébe "állati" hálás vagyok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!