Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan építsem vissza az önbecsülésemet?
25 éves vagyok. Még nem volt komoly kapcsolatom. Pechemre sikerült kifognom egy házas nőt (vagyis ő fogott ki engem), aki nyílt házasságban élt. Az elejétől kezdve válással és közös élettel hitegetett. Ez ment 1 évig, mikor válaszút elé állítottam és a férjét választotta a nyílt házassággal.
Az előtt és az után sem keltettem fel a lányok figyelmét komoly kapcsolatra.
És az azóta ért kudarcok miatt már nagyon le van építve az önbecsülésem.
Már semmit sem értek.
Pedig azt mondják jóindulatú vagyok, és kedves, meg normális. És állítólag nem is nézek ki rosszul.
De mégsem akar egy nő sem engem párjaként választani.
Ki lehet keveredni valahogyan ebből az ördögi körből?
Jaj 1-es .
Sok jó , rendes , kedves nem csúnya nő meg férfi van egyedül . Miért azt nem tudom . Lehet ,hogy aki rendes az annyira nem is érdekes . Engem minden barátnőm pasija , férje csak dícsér , mert aranyos vagyok meg rendes és mégis szólóban nyomom mindíg .
Na már megint ez, hogy a pasiknak nem csak ez számít, ellentétben a nőkkel. Legyél szíves nem általánosítani jó?
Kérdező, te meg ne csüggedj, valóban sok normális és értelmes (és még jól is kinéző) ember van egyedül, de ez nem jelenti azt hogy reménytelen, csak még nem akadt össze a megfelelővel. (a megfelelő egyik ismertető jele hogy nem házas és nem hiteget, szóval az a nő alapból nem lett volan jó neked)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!