Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hé, fiúk! Nektek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hé, fiúk! Nektek milyen lányok tetszenek jobban általánosságban: kék szemű, szőke hajúak, vagy a kék szemű, barna hajúak?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy a többségnek mi tetszik, mert én is az egyik "kategóriába" tartozom és felmerült a barátok között a téma, vajon melyik a közkedveltebb. Köszönöm a válaszokat! 16L

2013. jan. 19. 18:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
tudom is hogy miért nem, mert akkor mindenki azt mondaná hogy beléd szerelmes :D
2013. jan. 19. 18:22
 12/25 A kérdező kommentje:
Eredetileg fiús kérdés, de az válaszol, aki csak szeretne :)
2013. jan. 19. 18:26
 13/25 A kérdező kommentje:
Mond valamit a kettes :D
2013. jan. 19. 18:26
 14/25 PureGame ***** válasza:
87%
a kisugárzás/ az egyéniség a fontos.
2013. jan. 19. 18:36
 15/25 anonim ***** válasza:
90%
a 14-nek igaza van ,a személyiség és a kisugárzás a lényeg ,az hogy milyen a haj vagy a szem szín ,nem hiszem hogy számottevően mérvadó!
2013. jan. 19. 18:40
 16/25 anonim ***** válasza:
28%

ez egy olyan gyagyi kérdés! Ezek szerint ha most nem tetszem férfinek ezzel a hajammal és a barna szememmel, egyszerűen átfestetem magam és beteszek egy kék vagy zöld kontaklencsét és egyből randirahív?????????? :)))))

Ez nem logikus ez a kérdés! És azok a férfiak akik eszerint választanak, háááááááááááááááttttttttttttttttt....................... biztos túlon túl fiatalok, vagy még nem csalódtak eleget, hogy ezek alapján válogatnak!

Nincs igazam???

(egy 30+ nő)

2013. jan. 19. 18:40
 17/25 anonim ***** válasza:
87%
A kettő közül a barna haj-kék szem, de nálam a zöld szem-vörös haj viszi a pálmát!
2013. jan. 19. 18:51
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

szőke kék szemű, mert az már manapság ritkaság(eredeti szőke), pláne ha még szép is

...festett szőke kevés lánynak jó, mármint sokaknak nem jó az az árnyalat. jó fodrász kell hozzá, hogy igazán szép szőkét csináljon egy barna hajból

2013. jan. 19. 18:54
 19/25 anonim ***** válasza:
81%

17:

[link]

asszem akkor ő bejön neked :D

2013. jan. 19. 18:59
 20/25 A kérdező kommentje:
A 16-osnak üzenem, hogy nagyon eltért a kérdéstől! Csupán arra voltam kíváncsi, általánosságban melyik tetszik jobban, nem pedig arra, hogyan könnyebb pasizni, vagy, hogy mi a véleménye a kérdésről!
2013. jan. 19. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!