Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy vékony magas srácnak érdemes kigyúrnia magát, vagy inkább a "szálkás" kicsit izmosabb test (vékony, de kockahas, fesze s. gg) felé haladjon?
Figyelt kérdés
Közvéleménykutatásból írtam a kérdést.2013. jan. 19. 14:50
21/23 A kérdező kommentje:
Kockáshassal/kigyúrt testtel jobb csajok is észre vesznek.
Nem akarok olyan csajjal járni, aki nekem nem tetszik.
2013. jan. 20. 11:33
22/23 Dogmatix91 válasza:
Nyilván egy gebe srácnak sokkal kisebb esélye van. Alapból a külső alapján ítél meg legelőször, ha azt látja, hogy úgy nézel ki mintha egy virslibe szúrtak volna 4 ropit, akkor hiába vagy jó fej, csak jóban lesztek, de ha már edzel, az meglátszik rajtad. Kikerekednek a vállaid, szélesedik a hátad, vastagszik a lábad, persze ez nem 1 hét után. Ha most vékony vagy és elkezdenél szálkásítani az elég érdekesen nézne ki. Rászáradna a csontodra a bőr. Nem írtad, hogy hány kiló vagy meg milyen magas. Én azt mondom, hogy tömegelj fel olyan 25ös testtömeg indexig (25től kezdődik a túlsúly), lehetőleg persze minél kevesebb zsírral és onnan szálkásíts le. Egy egész jó strandfazont el lehet így érni, persze könnyen lehet, hogy ez akár 2-3 éves munka. Sokban függ a kajától, az edzés intenzitástól, a hozzáállástól. Én alapból hülyeségnek tartom, hogy a nők miatt kezd el valaki edzeni (pedig sok példa van rá). Elérsz egy szerinted jó formát, leállsz az edzéssel és összeesel, mint a takony. :S
23/23 anonim válasza:
"Egy vékony srác csak a dundi csajok jön be"
Kikérem magamnak. Ezt a hülyeséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!